Ginger απόχρωση μαλλιών: Και όμως σας ταιριάζει!

09:20 29/4/2024 - Πηγή: InStyle
Βρείτε την κατάλληλη απόχρωση ginger που ταιριάζει σε κάθε υποτόνο επιδερμίδας.

Ανάμεσα στα μεγαλύτερα color trends των μαλλιών, τα ginger έχουν την τιμητική τους. Και πριν βιαστείτε να το απορρίψετε, λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχουν τόσο πολλές αποχρώσεις που σίγουρα κάποιες ταιριάζουν στο γούστο αλλά και στους δικούς σας τόνους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για την τάση.

Ginger μαλλιά: Η τάση που ταιριάζει σε όλους

Οι

τόνοι του ginger αναδεικνύουν τη ζεστασιά και τη λάμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα όμως διατηρούν μια ισορροπία δημιουργώντας ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα μάτια και τα φρύδια.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των ginger και των υπόλοιπων αποχρώσεων του κόκκινου είναι ότι περιέχουν περισσότερο πορτοκαλί και χρυσαφένιους τόνους. Ωστόσο μπορείτε να διαμορφώσετε αυτόν τον συνδυασμό, ανάλογα με την εμφάνιση που προσπαθείτε να επιτύχετε. Το ginger γενικά ανήκει στα θερμά χρώματα και μπορεί να ποικίλει από το ξανθό της φράουλας έως τις βαθύτερες αποχρώσεις χάλκινων.

Πώς να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση ginger

Η επιλογή του κατάλληλου ginger εξαρτάται από το φυσικό χρώμα των μαλλιών, τον τόνο και τον υποτόνο του δέρματος και φυσικά τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αν έχετε ζεστούς τόνους επιλέξτε έναν πιο φωτεινό, πιο πορτοκαλί τόνο του ginger. Αντίθετα, αν έχετε ψυχρούς, δοκιμάστε ένα πιο βαθύ, κόκκινο του χαλκού. Αν πάλι είστε σταρένια ή σκουρόχρωμη, διαλέξτε τις εκδοχές ginger με περισσότερο χάλκινο και καστανοκόκκινο μέσα τους. Σας μπερδέψαμε; Δείτε παρακάτω.

Κάτι που επίσης μπορεί να επηρεάσει την επιλογή του χρώματος είναι η κατάσταση των μαλλιών και ο βαθμός συντήρησής τους, γι’ αυτό αποφασίστε οπωσδήποτε με γνώμονα την άποψη του ειδικού.

Κλασικό ginger View this post on Instagram

A post shared by Allen Thomas Wood (@allenthomaswood)

Είναι το τυπικό χρυσαφένιο πορτοκαλί και είναι εκπληκτικό σε συνδυασμό με ανταύγειες οι οποίες προσθέτουν έξτρα διάσταση στο αποτέλεσμα. Αν είστε ανοιχτόχρωμη, οι χρυσαφί, φραουλένιες αποχρώσεις όπως εδώ, θα σας φωτίσουν.

Για τις πιο σκουρόχρωμες View this post on Instagram

A post shared by Aurée (@aureefabienne)

Αν έχετε πράσινους υποτόνους ή σταρένια επιδερμίδα, αυτό το καφέ – χάλκινο θα την εξισορροπήσει και θα σας χαρίσει ένα φρέσκο, νεανικό look.

Strawberry blonde View this post on Instagram

A post shared by Erickson A, @bumbleandbumble (@erickinvisible)

Μία από τις αγαπημένες αποχρώσεις της Nicole Kidman και της Jessica Chastain. Ιδανικό λοιπόν για τις ανοιχτόχρωμες και ροδαλές επιδερμίδες.

Με περισσότερο χάλκινο View this post on Instagram

A post shared by Erickson A, @bumbleandbumble (@erickinvisible)

Για πολλά χρόνια, το χάλκινο ήταν παραγκωνισμένο, ιδιαίτερα από εμάς τις μεσογειακές. Όμως η ζεστασιά που χαρίζει μπορεί να κάνει την όψη μας να μοιάζει πιο υγιής και λαμπερή.

Σε σκουρόχρωμη επιδερμίδα View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Και η Serena Wiliams με χάλκινο και όπως βλέπετε της ταιριάζει απόλυτα, φωτίζοντας το πρόσωπό της.

Με μπαλαγιάζ View this post on Instagram

A post shared by Anitta (@anitta)

Ο συνδυασμός ξανθών ανταύγειων και χάλκινων lowlights δημιουργεί ένα ζωηρό, ενδιαφέρον look, το οποίο αλλάζει όταν αντανακλά στο φως.

Ginger με ροδακινί View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Μοιάζει με το strawberry blonde αλλά έχει περισσότερο ροζ. Τέλειο για τις ανοιχτόχρωμες με φακίδες, όπως η Lindsay Lohan.

Statement ανταύγειες View this post on Instagram

A post shared by Joie Wallace (@joiewallacehair)

Οι χαρακτηριστικές χοντρές ανταύγειες των 00s εδώ σε ζεστούς τόνους ginger που κάνουν τέλεια αντίθεση με τα σκούρα μαλλιά.

Gingerbread μπαλαγιάζ View this post on Instagram

A post shared by Chris Weber Mirlach (@chrisweberhair)

Για να κάνετε ομαλή τη μετάβαση από καστανά σε ginger κάντε μπαλαγιάζ με ένα πορτοκαλί – χρυσό χρώμα. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι το μπαλαγιάζ δεν κάνει αντίθεση με τις ρίζες καθώς μεγαλώνουν. Κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο – τέλεια επιλογή για τις διακοπές.

Ginger ombre View this post on Instagram

A post shared by SAM | COQUITLAM COLOURIST (@styledbysam_x)

Αντί για ένα χρωμα από τις ρίζες ως τις άκρες, κάντε ombre. Το χρώμα αλλάζει σταδιακά από καστανό σε πορτοκαλί και είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε θέλει να διατηρήσει τα ginger μαλλιά του για μία – δυο σεζόν.

Ξανθό με άρωμα ginger View this post on Instagram

A post shared by Bridal Hair by Ashley Rubell (@arbridalhair)

Οι ξανθές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο σε μία ginger βάση είναι ο σίγουρος τρόπος για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας όταν τα μαλλιά είναι κάτω, ή να προσθέσετε λίγη διάσταση σε έναν ατημέλητο κότσο. Επιλέξτε χρυσές αποχρώσεις αντί για πιο ψυχρές για τη βέλτιστη ανάμειξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα