H μεταμόρφωση της Jessica Biel – Μια άλλη μετά το Met Gala

17:35 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μια ανανέωση στο look της ενόψει καλοκαιριού φαίνεται πως αναζητούσε η Jessica Biel και την πέτυχε. Η σταρ έκανε την εμφάνισή της με ανοοιχτά ξανθά, σχεδόν λευκά μαλλιά.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Met Gala έπειτα από 11 χρόνια αποχής, η 42χρονη Biel έκανε το ντεμπούτο της με ξανθά μαλλιά βγαίνοντας από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη. Τα μαλλιά της σταρ είναι βαμμένα σε μια ψυχρή

ξανθιά απόχρωση, όπως φαινόταν, παρ’ όλο που φορούσε καπέλο τζόκεϊ.

'Jessica' Biel is walking around with a new extra bleached platinum blonde wig on. When a (fe)male celeb does something like this (+sunglasses & cap) you know it's to distract from their latest round of feminization surgery that hasn't quite settled yet (and he really needed it). pic.twitter.com/fSPGx4HFW9

— Trannywood (@Trannywood) May 10, 2024

Την προηγούμενη Δευτέρα, 6 Μαΐου, η Jessica Biel έγινε viral μετά την εμφάνισή της στο Met Gala όπου φόρεσε ένα κομψό ροζ φόρεμα Tamara Ralph Couture με βαθύ ντεκολτέ και τρισδιάστατα φτερά και κρύσταλλα, συνοδεύοντάς το με κοσμήματα Cartier.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η προετοιμασία για να μπει σ’ αυτό το φόρεμα. Η Biel χάρισε στους θαυμαστές της μια ματιά από τη διαδικασία προετοιμασίας της, η οποία περιελάμβανε το μούλιασμα σε 20 κιλά αλάτι epsom σε ένα μπάνιο το προηγούμενο βράδυ.

@jessbiel

While the kids are out partying, I am in soaking #MetGala

original sound – Jessica Biel

“Πραγματικά”, είπε σε ένα βίντεο στο TikTok, καθώς έριχνε το αλάτι στην μπανιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα