Hairstyles Άνοιξη 2024: 5 τρόποι για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς δραματικές αλλαγές

18:15 13/3/2024 - Πηγή: InStyle
Αυτά είναι τα 5 πιο ισχυρά hairstyles της Άνοιξης που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας χωρίς να απαιτούν θεαματικές αλλαγές.

Η σεζόν των βραβείων και των fashion shows που προοιωνίζονται τις τάσεις της επόμενης χρονιάς μας χαρίζει αρκετή έμπνευση και εξαιρετικό υλικό όσον αφορά τις τάσεις των μαλλιών της άνοιξης του 2024. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και σίγουρα θα βρείτε κάτι που πιθανόν θα θέλετε να αντιγράψετε άμεσα. Το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτούν κάποια μεγάλη μεταβολή άρα θα σας είναι εύκολο να τις υιοθετήσετε χωρίς πολλή σκέψη.

Χωρίστρα
στο πλάι View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Το πιο εύκολο κόλπο για να ανανεώσετε το look των μακριών μαλλιών σας για την άνοιξη του 2024; Η χωρίστρα στο πλάι που δημιουργεί ένα ασύμμετρο αποτέλεσμα. Μάλιστα το look αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή του κόκκινου χαλιού. Η χαλαρή κομψότητα των μαλλιών στον έναν ώμο είναι εξαιρετικά θηλυκή και μας αρέσει. Εσείς τι λέτε;

Ψυχρό Καστανόξανθο View this post on Instagram

A post shared by Naoko Sofia Patrizia Scintu (@naokoscintu)

Είναι μία τεράστια τάση στα μαλλιά καθώς πλησιάζουμε προς την άνοιξη του 2024. Η συγκεκριμένη απόχρωση καστανού είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να παίξουν με τις μελαχρινές αποχρώσεις αλλά ταυτόχρονα θέλουν να αποφύγουν τους ζεστούς, κόκκινους ή σοκολατένιους τόνους.

Ωστόσο, αν τα μαλλιά σας είναι πιο σκούρα, θα χρειαστεί μια επαγγελματική διόρθωση χρώματος ώστε να επιτύχετε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ωστόσο τα μαλλιά σχεδόν πάντα αποκτούν μια πιο θερμή απόχρωση με την πάροδο του χρόνου. Επομένως τα προϊόντα που προστατεύουν το χρώμα – και ιδιαίτερα αυτά που διατηρούν τον τόνο τους – είναι απαραίτητα μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Mία τούφα στο πλάι View this post on Instagram

A post shared by Owen Gould (@owengould)

Είναι απίστευτα απλό αλλά δίνει ένα high fashion στοιχείο σε ένα κατά τα άλλα πρακτικό χτένισμα. Λειτουργεί εξίσου καλά και στα μακριά και στα ημίμακρα μαλλιά από το ύψος του πηγουνιού και κάτω. Ωστόσο, αν τα μαλλιά σας είναι πιο κοντά, δοκιμάστε αυτό το στιλ χτενίζοντας τα μαλλιά σας προς τα πίσω, με χωρίστρα στη μέση ή το πλάι και αφήστε μία λεπτή τούφα να πέφτει μπροστά στο μέτωπο.

Syrup Blonde View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα