Harry Potter: Έρχεται το πολυαναμενόμενο reunion

Οι ταινίες του Harry Potter αποτελούν μερικές από τις πιο θρυλικές κινηματογραφικές κυκλοφορίες όλων των εποχών. Επηρέασαν καθοριστικά τη βιομηχανία του κινηματογράφου και αγαπήθηκαν από αμέτρητους ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο. Ύστερα από είκοσι χρόνια από την πρώτη φόρα που είδαμε τους αγαπημένους μας μάγους του Hogwarts στις οθόνες μας, ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Πρόκειται για το γεγονός ότι το cast θα επανασυνδεθεί σε ένα πολυαναμενόμενο reunion.

Eternals: H κωφή super hero που έχει ενθουσιάσει το κοινό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Potter Photoss (@harrypotter.photoss)

Η στιγμή λοιπόν που περιμέναμε όλοι οι potterheads έχει σχεδόν φτάσει.

Πιο συγκεκριμένα, την πρωτοχρονιά του 2022 θα κυκλοφορήσει το reunion σε παραγωγή της ΗΒΟ και ομολογούμε ότι ήδη μετράμε αντίστροφα. Ο τίτλος θα είναι Return to Hogwarts και θα συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe,  Emma Watson και Rupert Grint. Θα δούμε επίσης και τους υπόλοιπους αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch και Ian Hart.

Το άτομο που θα λείπει από αυτή την επανασύνδεση είναι η συγγραφέας των βιβλίων J.K. Rowling. Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο, αλλά υποθέτουμε ότι οι περσινές δηλώσεις της για την κοινότητα των trans έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απουσία της.

Η ταινία House of Gucci έκανε πρεμιέρα στο Μιλάνο και οι καλεσμένοι ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

“Ο Harry Potter ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου, ο κόσμος μου. H Ερμιόνη παραμένει ο αγαπημένος μου φανταστικός χαρακτήρας. Είμαι περήφανη όχι μόνο για αυτό που κάναμε ως ηθοποιοί, αλλά και για τα παιδιά που έγιναν ενήλικες και ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο… όλοι έγιναν υπέροχοι άνθρωποι. Είμαι επίσης περήφανη που ήμασταν τόσο καλοί και υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλο” έγραψε η Watson στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Kristen Stewart ορκίζεται στα Chanel της ως πριγκίπισσα Diana στην ταινία Spencer. Τα μυστικά πίσω από τα ρούχα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Watson (@emmawatson)

Δείτε το teaser του reunion παρακάτω:

Keywords
Τυχαία Θέματα