Harry Styles: Η τεράστια περιουσία του αποκαλύφθηκε- To υπέρογκο ποσό που έβγαλε μετά την παγκόσμια περιοδεία του

10:26 14/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, είναι αναμφισβήτητα ο Harry Styles. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν τα νούμερα και η εμπορική του αξία. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο τραγουδιστής έβγαλε 67 εκατομμύρια λίρες από την περιοδεία του. Ο λόγος για το τελευταίο του παγκόσμιο tour, που ήταν sold-out.

Μάλιστα, ανακηρύχθηκε ο πλουσιότερος κάτω των 30 ετών star στο Ηνωμένο

Βασίλειο. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της λίστας. Η συνολική του περιουσία πάντως φτάνει τις 175 εκατομμύρια λίρες.

«Έσπασε» το φράγμα των 150 εκατομμυρίων λιρών για πρώτη φορά πέρυσι. Το 2023 αποκόμισε τους καρπούς από τα δύο χρόνια που περιόδευσε σε όλο τον κόσμο με την περιοδεία του Love On Tour.

Η περιοδεία αυτή του απέφερε το εκπληκτικό ποσό των 508 εκατομμυρίων λιρών. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα νέα στοιχεία, που εξασφάλισε η «Sun». Όπως αποκαλύπτουν, κέρδιζε 2 εκατομμύρια λίρες την εβδομάδα από τον Απρίλιο του 2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Όσον αφορά το Erskine Touring, του απέφερε κέρδη 67 εκατομμυρίων λιρών.

Το συμβόλαιο με τη Marvel

Αξίζει να αναφέρουμε και το συμβόλαιό του με τη Marvel. Ο Harry Styles έχει συμβόλαιο πέντε ταινιών, για να υποδυθεί τον Starfox. Ακόμη, απέσπασε 8 εκατομμύρια λίρες από τις καμπάνιες για τον οίκο Gucci και τη σειρά περιποίησης Pleasing. Δεύτερη στη λίστα αυτή, συναντάμε την Dua Lipa, με περιουσία που αγγίζει τις 82,5 εκατομμύρια λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα