Heidi Klum: Απάντησε ευθέως για την ηλικιακή διαφορά των 16χρόνων από τον 33χρονο σύζυγό της

10:16 22/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Heidi Klum, αντιμετωπίζει ευθέως το ηλικιακό χάσμα των 16 ετών από τον σύζυγό της, Tom Kaulitz.
Το 50χρονο supermodel σε ένα ειλικρινές Q&A που έκανε στο Instagram, δέχτηκε και προσωπικές ερωτήσεις από followers της ανάμεσα στις οποίες ήταν και αυτή για την ηλικιακή διαφορά από τον 33χρονο σύντροφό της.

«Δεν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στην ηλικία της μαμάς του Tom ή η ηλικία δεν έχει σημασία;», ρώτησε ένας ανώνυμος θαυμαστής.

Η Klum εξήγησε ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας

αριθμός και ότι δεν επηρεάζει καθόλου τη σχέση τους. «Ειλικρινά νιώθω έτσι μόνο όταν μου το επισημαίνουν οι άλλοι» απάντησε απλά.

Η παρουσιάστρια του «America’s Got Talent» – η οποία γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια τον περασμένο Ιούνιο με ένα ξέφρενο πάρτι εμπνευσμένο από τον Γκάτσμπι – σπάνια αναγνωρίζει τη διαφορά ηλικίας της με τον ρόκερ των Tokio Hotel, αν και μίλησε για το χάσμα ηλικίας τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2018 στο InStyle.

Heidi Klum: H πιο “καυτή” θαυμάστρια των Tokio Hotel – Κόβει την ανάσα με την εμφάνισή της στη συναυλία του συζύγου της

«Τον τελευταίο καιρό, άνθρωποι μεγαλύτεροι από εμένα, μου υπενθυμίζουν την ηλικιακή διαφορά που έχω», είχε πει στο περιοδικό. «Ο φίλος μου είναι πολλά χρόνια νεότερος μου και πολλοί άνθρωποι το αμφισβητούν και το ρωτούν». Συνέχισε λέγοντας ότι: «Είναι πραγματικά η μόνη φορά που η ηλικία φαίνεται να μου χώνεται στα μούτρα και πρέπει να δώσω μια απάντηση για αυτό».

Ακόμη και τότε, η Klum είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται την ηλικιακή διαφορά εκτός κι αν αναφερθεί από άλλους.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

«Δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ», τόνισε «Πρέπει απλώς να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς να ανησυχείς πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα γιατί η ανησυχία θα σου δώσει μόνο περισσότερες ρυτίδες».

Η Γερμανοαμερικανίδα καλλονή και ο Kaulitz συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Απρίλιο του 2018 και έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Gala amfAR των Καννών ένα μήνα αργότερα.
Εκείνο τον Δεκέμβριο, η Klum επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο Kaulitz αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν κρυφά τον Φεβρουάριο του 2019.

Heidi Klum: Οι σέξι βουτιές της κόρης της από το πολυτελές γιοτ του Flavio Briatore

Keywords
Τυχαία Θέματα