Mike Myers: Αγνώριστος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση ύστερα από έναν χρόνο

13:02 29/4/2024 - Πηγή: InStyle

O σταρ του “Austin Powers”, Mike Myers έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλαίσιο του 49ου AFI Life Achievement Award Gala.

Η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός έκανε

επίσημη έξοδο σε μια εκδήλωση μέσα σ’ έναν χρόνο.

Mike Myers unrecognisable as he makes first public appearance in a year.https://t.co/kdtKINduom pic.twitter.com/ws6zlP18Tz

Mirror Celeb (@MirrorCeleb) April 29, 2024

Ο 60χρονος σταρ είχε λευκά μαλλιά και γένια, ενώ έδειχνε πολύ διαφορετικός από την εικόνα στην οποία τον έχουμε συνηθίσει. Ήταν κομψός φορώντας το σμόκιν του στη λαμπερή εκδήλωση όπου τιμήθηκε η Nicole Kidman.

Hollywood star, 60, unrecognisable with silver hair as he pops up at glitzy bashhttps://t.co/UixOmHLzwi pic.twitter.com/86XC5us4t5

Mirror Celeb (@MirrorCeleb) April 29, 2024

Εμφανίστηκε στη σκνή φορώντας κάπα και μάσκα, σε μια αναφορά στη νταινία “Eyes Wide Shut στην οποία πρωταγωνίστησε η Kidman με τον Tom Cruise.

Mike Myers looks a lot different now. pic.twitter.com/FDDIPVHoM8

— RG3 (@rascalgas) April 29, 2024

Ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και μερικά χρόνια, με τον τελευταίο του ρόλο στην οθόνη στην ταινία “Άμστερνταμ” του David O. Russell το 2022.

Την ίδια χρονιά, ο ηθοποιός δημιούργησε και πρωταγωνίστησε στη σειρά του Netflix “The Pentaverate”.

Υπήρχαν φήμες ότι ετοίμαζε την τέταρτη ταινία του διάσημου franchise του “Austin Powers,” αλλά δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα