O Paul Andrew λέει αντίο στον Salvatore Ferragamo

14:04 15/4/2021 - Πηγή: InStyle

Όλα κάνουν τον κύκλο τους και ο άγγλος σχεδιαστής Paul Andrew αποχωρεί από καλλιτεχνικός διευθυντής του Salvatore Ferragamo, μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι του οίκου, που είναι σε φάση αναδιαμόρφωσης. Ο σχεδιαστής, ο οποίος ήταν πίσω από κάποια από τα πιο εμβληματικά πρότζεκτ του brand στην πρόσφατη ιστορία του, θα πει το farewell μετά την παρουσίαση της συλλογής του Resort 2022, στις αρχές Μαΐου.

Ferragamo
SS21/pixelformula

Προσλήφθηκε ως επικεφαλής δημιουργικού γυναικείων υποδημάτων του ιταλικού οίκου με έδρα τη Φλωρεντία, το 2016 και προήχθη ως καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων συλλογών ένα χρόνο αργότερα. Το 2019, έγινε διευθυντής δημιουργικού όλων των συλλογών του Ferragamo. Κατάφερε σημαντική επιτυχία, εκσυγχρονίζοντας το brand σε πιο νεανικό και δυναμικό, μετά το έργο του στους Calvin Klein, Alexander McQueen, Narciso Rodriguez και Donna Karan στο παρελθόν.

Ferragamo SS21/pixelformulaFerragamo SS21/pixelformula

Επίσης, το brand παπουτσιών με το όνομά του, που κυκλοφόρησε το 2012 κέρδισε το βραβείο του Συμβουλίου Αμερικανών Σχεδιαστών Μόδας, CFDAVogue Fashion Fund Award το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα