Richard Gere: Γοητεύει στις Κάννες με τον 24χρονο γιο του και τη νυν σύζυγό του

18:43 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Richard Gere μετέτρεψε σε οικογενειακή υπόθεση το Φεστιβάλ των Καννών, αφού εθεάθη με τον μεγαλύτερο γιο του Homer James Jigme Gere και τη σύζυγό του Alejandra Silva στο afterparty της νέας του ταινίας Oh, Canada.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν μαζί στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Lucia Cannes. Ο 74χρονος

Gere και ο Homer, 24 ετών, ήταν ιδιαίτερα κομψοί φορώντας τα ασορτί σμόκιν τους, ενώ η 41χρονη Silva έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο φόρεμά της.

Alejandra Silva, Richard Gere, Homer James Jigme Gere and Uma Thurman at the ‘Oh, Canada’ #Cannes2024 premiere

More photos from the #CannesFilmFestival here: https://t.co/vR31lmBaSJ

Getty pic.twitter.com/cYRQKnybRQ

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) May 17, 2024 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra Gere (@alejandragere)

Ο Gere απέκτησε τον μεγαλύτερο γιο του Homer με τη δεύτερη σύζυγό του, Carey Lowell, με την οποία ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια και χώρισαν το 2013. Έχει επίσης δύο μικρότερους γιους: Τον Alexander, 4 ετών, και έναν δεύτερο που γεννήθηκε το 2020, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, με τη Silva, με την οποία ενώθηκε κρυφά με τα δεσμά του γάμου το 2018.

Richard Gere stepped out for the 77th annual Cannes Film Festival with his wife Alejandra Silva and his eldest son, Homer. https://t.co/NQDUI49VTu

— Us Weekly (@usweekly) May 19, 2024 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra Gere (@alejandragere)

Η τελευταία εμφάνιση του Homer με τον πατέρα του έρχεται ύστερα από λίγες μόνο δημόσιες εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια σε εκδηλώσεις με τον ηθοποιό. Ο Gere έχει κρατήσει γενικά ιδιωτική στάση όσον αφορά στον γάμο και την οικογενειακή του ζωή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δώσει προτεραιότητα στην πατρότητα έναντι της κινηματογραφικής του καριέρας.

Μιλώντας τον Μάρτιο του 2015 για την απόφασή του αυτή, δήλωσε στους Hindustan Times: “Οι αποφάσεις μου για τις ταινίες είναι κυρίως δικές μου, αλλά είμαι πολύ προσεκτικός στο να μην είμαι μακριά από τον γιο μου, τον Homer James Jigme Gere, για πολύ καιρό. Έτσι, αν πρέπει να λείψω για πολύ καιρό, μιλάω μαζί του γι’ αυτό, και αν υπάρχει πρόβλημα, δεν αναλαμβάνω το έργο. Και το έχω κάνει αυτό. Η οικογένειά μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα