Selena Gomez: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

09:40 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez φαίνεται πολύ ερωτευμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα, δεν διστάζει να μοιράζεται τα συναισθήματά της με τους ακολούθους της. Αυτή τη φορά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συντρόφου της, Benny Blanco.

Η 31χρονη star ανέβασε ένα στιγμιότυπο του 36χρονου αγαπημένου της σε Instagram

Story. Το story αυτό δεν έγινε σε τυχαίο timing ωστόσο, σύμφωνα με πολλούς.

Η ανάρτησή της ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber. Δηλαδή το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου. Οι θαυμαστές της λοιπόν συνέδεσαν το story της με την ανακοίνωση της έλευσης του πρώτου παιδιού του πρώην συντρόφου της.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν πολύκροτη σχέση με πολλά on- offs επί σειρά ετών. Ήταν το καυτό ζευγάρι του Hollywood από το 2010 έως το 2018. Από την πλευρά της, η Hailey συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά μαζί του το 2015. Έβγαιναν σποραδικά κατά καιρούς μέχρι τον αρραβώνα τους το 2018. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Credit:Selena Gomez/Instagram

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο λοιπόν, βλέπουμε τη Selena Gomez και τον Benny Blanco να κρατιούνται χέρι-χέρι. Το αγαπημένο ζευγάρι φαινόταν να αγκαλιάζεται κάτω από μια κουβέρτα. Η pop star μάλιστα φορούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν της το προσέφερε εκείνος.

Να σημειώσουμε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει κάτι για τα χαρμόσυνα νέα της οικογένειας Bieber. Έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο στο παρελθόν ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Hailey.

Keywords
Τυχαία Θέματα