Sofia Vergara: Νέο βραδινό ραντεβού με τον χειρουργό σύντροφό της

23:30 22/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sofia Vergara έδειχνε υπέρλαμπρη και άκρως εντυπωσιακή στο βραδινό της ραντεβού με τον νέο σύντροφό της, τον χειρουργό Justin Saliman. Τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της, Joe Manganiello δείχνει να προχωρεί με γοργούς ρυθμούς στη σχέση του με την Caitlin O’Conor, αφού ήδη οι φήμες τους θέλουν να συγκατοικούν, η Sofia δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ, και ίσως φταίει και ο νέος άνδρας στη ζωή της.

Sofia Vergara & boyfriend

Justin Saliman are enjoying a romantic night out in WeHo

Click to see the photos https://t.co/Pfga6jjKmP

— JustJared.com (@JustJared) March 22, 2024

Η 51χρονη σταρ επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο μία ολόσωμη φόρμα σατέν σε τιρκουάζ χρώμα και έδειχνε λαμπερή. Στο πλευρό της ο σύντροφός της επέλεξε μια πιο casual-chic εμφάνιση, με μαύρο τζιν, μπλε σκούρο πουκάμισο και σκούρο σακάκι.

Sofia Vergara wears a turquoise jumpsuit for date night with surgeon boyfriend Justin Saliman in LA https://t.co/pTTQqi9u4g pic.twitter.com/Ecft3UmRzP

— Josiah Williams (@Josiah_FL) March 22, 2024

Το ζευγάρι εθεάθη στο Catch Steak στο Λος Άντζελες, όπου παρευρέθη στο πάρτι της Kylie Jenner για το λανσάρισμα της βότκας σόδα σε κουτάκι της μάρκας Sprinter. Η Sofia εμφανίστηκε δημοσίως για πρώτη φορά με τον Saliman τον περασμένο Οκτώβριο στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτό αφότου εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Joe Manganiello ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους σε κοινή δήλωση που μοιράστηκαν με το Page Six τον περασμένο Ιούλιο.

Sofía Vergara is already ‘falling’ for orthopedic surgeon Justin Saliman: ‘They have amazing chemistry’ https://t.co/1PrPm7r0tt pic.twitter.com/IZ6FjcqsmK

— Page Six (@PageSix) November 7, 2023

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η καλλονή μοιράστηκε στιγμές από τα παρασκήνια του πλατό του America’s Got Talent, που κάνει πάλι πρεμιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα