Stardust: Το νέο φεγγάρι στους Διδύμους στις 18 εκδηλώνεται με την ανάγκη για αλλαγές και περισσότερη επικοινωνία

00:02 17/6/2023 - Πηγή: InStyle

Stardust 17-24/6/2023

Το νέο φεγγάρι στους Διδύμους στις 18 εκδηλώνεται με την ανάγκη για αλλαγές και περισσότερη επικοινωνία, αρκεί να μη λείψει το μέτρο, η ζεστασιά της καρδιάς και η απαραίτητη αρμονία μεταξύ σκέψης και συναισθήματος.

Aπό τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Θα μπορέσετε πιο εύκολα τις επόμενες μέρες φίλοι Κριοί, να συνδυάσετε και να αναλύσετε πιο αποτελεσματικά, ζητήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στο σπίτι σας από τις 22 του μήνα και μετά, όμως παράλληλα με την επιρροή

του νέου φεγγαριού στις 18, αποφασίζετε να αναλάβετε μια πιο αυτογνωστική και αναλυτική στάση σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σας γενικότερα. Μιλήστε ανοιχτά με τους γείτονες και τα αδέλφια σας, σκεφτείτε πιο εγκεφαλικά και, αφού κατά πάσα πιθανότητα έχετε τη διάθεση, τολμήστε και ένα ταξιδάκι ως σφήνα στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ταύρος

Γνωστή η σχέση σας με την ύλη και τα κάθε είδους αποκτήματα αγαπητοί μου Ταύροι, όμως τη δεδομένη στιγμή με την σελήνη στο δεύτερο σπίτι σας μπορεί να γίνετε υπερβολικοί και παραπάνω του δέοντος εξαρτημένοι στην ασφάλεια που αναντίρρητα παρέχει το χρήμα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα κάτι που θα σας δώσει οικονομικές ανάσες αργότερα, αποφύγετε εν τούτοις τις προσκολλήσεις. Έχετε την ανάγκη να ακούγονται οι απόψεις σας και αισθάνεστε πραγματικά ζωντανοί όταν μαθαίνετε καινούργια πράγματα και μπορείτε μετά να τα μοιράζεστε ανταλλάσσοντας γνώμες και πληροφορίες.

Δίδυμοι

Από τις 22 και μετά η διέλευση του Ηλίου από το 2ο σπίτι σας, σας ωθεί να επιδιώξετε καλύτερες οικονομικές απολαβές και σας παρακινεί να αυξήσετε τον προσωπικό σας πλούτο με όλες σας τις δυνάμεις. Έχετε θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις και η νέα σελήνη που συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο δίνει τα εχέγγυα για υψηλότερη συναισθηματική και ψυχολογική αυτογνωσία, σε σημείο που να ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα σε κάθε τομέα της ζωής, ιδιαίτερα όμως στον οικονομικό, όσο και στον γενικότερα αξιακό κάτι που περιλαμβάνει το πώς αξιολογείτε από εδώ και πέρα τα πάντα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Καρκίνος

Στις 22 του μήνα η είσοδος του Ηλίου στον πρώτο σας οίκο κάνει την παρουσία σας να εκπέμπει περισσότερη θέρμη και τόση ενέργεια, που θα τραβάει το ενδιαφέρον και την προσοχή των άλλων αβίαστα. Θα έχετε ακόμη φίλοι Καρκίνοι αξιοπρόσεχτη φυσική ενέργεια, αντοχή και- για αλλαγή- ένα πιο δυνατό εγώ. Εξασφαλίστε ένα ήρεμο περιβάλλον- κάτι που πάντα έχετε ανάγκη- και αφεθείτε να κάνετε αυτό που ανταποκρίνεται στην ευαισθησία και στην φιλευσπλαχνία που σας διακρίνει: Θα μπορούσατε κάλλιστα, για παράδειγμα, να βοηθήσετε ανθρώπους που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση κάτι που θα βοηθήσει πολύ και εσάς να εκφραστείτε.

Λέων

Με την νουμηνία στις 18 του Ιουνίου φίλοι Λέοντες, αναπτερώνονται οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας οι οποίες σημειωτέον μπορούν να βοηθηθούν πολύ από τη σύμπραξη των φίλων σας. Η διάθεσή σας αυτή την περίοδο είναι θετική και η κοινωνικότητά σας ισχυρή, γεγονός που είναι άκρως βοηθητικό για να τα πηγαίνετε καλά με τους ανθρώπους και για να μπορείτε με ευκολία να ενταχθείτε σε μια ευρεία γκάμα κοινωνικών κύκλων. Άλλωστε εσείς πολύ καλά γνωρίζετε πως οι προσωπικές διασυνδέσεις, αν χρησιμοποιηθούν με λογική και φειδώ, πολλές φορές καθορίζουν καταλυτικά την περιήγησή μας στη ζωή και την τελική επιτυχία μας.

Παρθένος

Θετικά ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας στίβο υπόσχεται η νέα σελήνη για εσάς αγαπητοί Παρθένοι. Δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για τη δημόσια εικόνα σας, αντιθέτως πιστέψτε ότι υπάρχει πάντα μπροστά σας κάτι καλύτερο και αναζητήστε το τις επόμενες μέρες, που θα σας σιγοντάρουν σχετικά. Από τα μέσα της άλλης εβδομάδας, ιδιαίτερα ευνοούνται τα σχέδιά σας για το μέλλον και έτσι μπορείτε πολύ εύκολα, με το δικό σας στιλ και τις δικές σας ανάγκες να χαράξετε το προσωπικό σας μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σταδιακά στην επίτευξη των μακρόπνοων σχεδίων σας.

Ζυγός

Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση την περίοδο αυτή Ζυγοί και από τις 22 του μήνα και μετά, αυτό γίνεται περισσότερο καταφανές στον χώρο της εργασίας σας, όπου κυριολεκτικά… τα δίνετε όλα. Δεν αρκείστε σε μετριότητες τώρα και μπορείτε άνετα να πρωτοστατήσετε παντού, ακόμη δε και να εμπνεύσετε άλλους ανθρώπους ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Όσοι ασχολείστε με τη μάθηση, τις ξένες γλώσσες, τις φιλοσοφικές επιστήμες, τα ταξίδια και τον τουρισμό, ακόμη και με τις εκδόσεις θα έχετε ίσως την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη δουλειά σας χρησιμοποιώντας έξυπνα και την αυξημένη σας διαίσθηση στη λήψη των πιο σωστών για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση, αποφάσεων.

Σκορπιός

Επιθυμείτε να μετασχηματίσετε κομβικά τμήματα της ζωής σας Σκορπιοί και αυτό απαιτεί βαθιά διείσδυση στο υποσυνείδητό σας, στα όνειρα και στις μύχιες φοβίες σας. Έργο όχι εύκολο, όμως εσείς από όλα τα ζώδια έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε περίφημα. Έντονα συναισθηματικούς λοιπόν σας βρίσκει η νέα εβδομάδα, γεμάτους όνειρα και διάθεση να τα κυνηγήσετε. Χωρίς να γίνεστε ιδιαίτερα οικείοι, καταφέρνετε να προσελκύετε τους ανθρώπους και να δείχνετε γοητευτικοί και καινοτόμοι, με καινούργιους τρόπους σκέψης, ικανοί μάλιστα να ανοίγετε νέους δρόμους. Ονειροπόλοι και θαρραλέοι, ακολουθήστε απερίσπαστοι τον δρόμο σας, χωρίς να εμποδίζεστε από τυχόν οικογενειακούς δεσμούς.

Τοξότης

Η νέα σελήνη στους αστρολογικά απέναντί σας Διδύμους, Τοξότες μου, στρέφει το πολύ ενδιαφέρον σας στις σχέσεις. Έρχεται μια περίοδος που θα σας κάνει να αναζητήσετε κοινό τόπο επικοινωνίας με τον σύντροφό σας, ή ακόμη εάν είστε μόνοι/ες να βρείτε την… αδελφή ψυχή. Αν πάλι τον ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα πρωτίστως στα επαγγελματικά, ένα νέο ξεκίνημα σε συνεργασία με κάποιον άλλο ευνοείται πολύ και είναι σίγουρα μέσα στο ‘πρόγραμμα’. Επειδή τις μέρες που έρχονται θα διαθέτετε άφθονο μαγνητισμό, χρησιμοποιείστε τον σοφά ως ένα επιπλέον ‘όπλο’ για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήσετε να πάει άδοξα χαμένη η επιρροή που θα έχετε στους γύρω σας.

Αιγόκερως

Θα απαιτηθεί όλη η διπλωματική σας ικανότητα φίλοι Αιγόκεροι, για να αποκαταστήσετε την ηρεμία και την απαραίτητη ισορροπία στις σχέσεις σας, τις αμιγώς επαγγελματικές, τις κοινωνικά προσωπικές και φυσικά τις…άκρως προσωπικές. Όσοι έχετε ήδη καλά τακτοποιημένο τον τομέα αυτόν, εμπιστευθείτε τον/ την σύντροφό σας τη στιγμή αυτή, γιατί έχετε ανάγκη από βοήθεια. Να ασχοληθείτε λιγάκι περισσότερο με την υγεία σας και να ξεκινήσετε μια νέα μέθοδο διατροφής ή εκγύμνασης αν πιστεύετε βάσιμα πως κάτι τέτοιο θα σας κάνει καλό στην ψυχή αλλά και στο σώμα. Φαίνεται πως έχετε δίκιο.

Υδροχόος

Τονίζονται, από τα μέσα της εβδομάδας, η αυτοέκφρασή σας, η δημουργικότητα, αλλά και η πραγματοποίηση των επιθυμιών σας τουλάχιστον εκείνων που γνωρίζετε πως θα σας κάνουν ευτυχισμένους φίλοι Υδροχόοι. Νιώθετε extra αεράτοι και ζεστοί, πάντα έτοιμοι για φλερτ και καλοπέραση, αυτό μάλιστα βγαίνει ατόφιο στην ‘αύρα’ σας που σας κάνει ιδιαίτερα θελκτικούς στο άλλο φύλο. Το παράδοξο όμως είναι πως κοντά σε όλα αυτά, θα διαθέτετε και εύστοχο επιχειρηματικό ένστικτο καθώς και την επιθυμία να αφουγκραστείτε με γνήσιο ενδιαφέρον τις ανάγκες και ‘τα θέλω’ των μελών της κλειστής οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Αυτή τη στιγμή αγαπητοί μου Ιχθείς, θεωρείτε το σπίτι σας και την οικογένειά σας ως το ιδανικό καταφύγιο και εκεί θα αποσύρεστε συχνά- πυκνά, όταν σας φορτίζουν τα προβλήματα και η οχλοβοή της καθημερινότητας. Καταφεύγετε στις ρίζες λοιπόν για λίγη πνευματική και ψυχική ανακούφιση, όμως συνάμα σας διακατέχει ένας οίστρος ανανέωσης και γνήσιου αυθορμητισμού. Έρωτας, τεκνοποίηση, αυτοπραγμάτωση είναι έννοιες προσφιλείς σε εσάς αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία θα σας δοθεί η σπάνια ευκαιρία να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα και να μοιραστείτε το όντως εύστοχο χιούμορ σας με τους φίλους σας.

Keywords
επικοινωνια, φεγγαρι, επιρροή, σημαίνει, νέα, ιουνίου, πηγαίνετε, ζωδια σημερα, αμιγώς, extra, φλερτ, κινηση στους δρομους, ρια αντωνιου, σταση εργασιας, μετρο, τονια αντωνιου, αλλαγη ωρας 2012, επιθυμιες, δουλεια, ονειρα, περιοδος, σεληνη, υγεια, υλη, φλερτ, φυσικη, αβιαστα, αμιγώς, αρμονια, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βγαινει, βοηθεια, βρειτε, γεγονος, γινεται, γνησιο, δευτερο, δυναμη, δοθει, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εβδομαδα, ενεργεια, ενστικτο, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ηρεμια, εικονα, οικο, ισορροπια, εκδοσεις, λειψει, ληψη, λογο, μπορειτε, ξεκινημα, παντα, οιστρος, οικογενεια, περιβαλλον, προβληματα, ψυχη, σιγουρα, σωμα, σπιτι, σφηνα, σχεδια, ταξιδια, τολμηστε, φειδω, φυλο, φυσικα, φοβιες, χιουμορ, χρημα, ασφαλεια, δικιο, extra, εξυπνα, φιλοι, γινετε, γλωσσες, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιουνίου, μπροστα, πληροφοριες, σημαίνει
Τυχαία Θέματα