Taylor Swift: Χαμός με το σημάδι στον λαιμό της – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

08:44 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Με σημάδι στο λαιμό εμφανίστηκε στη συναυλία της στη Σουηδία η Taylor Swift και τα σχόλια δεν άργησαν να πάρουν… “φωτιά”.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, η τραγουδίστρια φαίνεται να ερμηνεύει το “Champagne Problems” στην Friends Arena. Τα μαλλιά της είναι όλα γυρισμένα από τη μία πλευρά του κεφαλιού της και στο λαιμό της ξεχωρίζει

ένα κόκκινο σημάδι, με τους περισσότερους να το αποδίδουν στον σύντροφό της Travis Kelce.

«Ο Travis Kelce είχε μεγάλες ορέξεις» σχολίασε ένας χρήστης του TikTok. «Κυρία Τέιλορ Άλισον Σουίφτ είναι αυτή μια πιπιλιά στο λαιμό σας ή “κάψατε τον εαυτό σας με σίδερο για μαλλιά”;» αναρωτήθηκε χρήστης του X.

Σημειώνεται ότι το βίντεο έρχεται λίγο μετά το ρομαντικό γεύμα του ζευγαριού στη Λίμνη Κόμο. Η popstar και ο αστέρας των Kansas City Chiefs εθεάθησαν να απολαμβάνουν ένα ιδιωτικό δείπνο στη βεράντα της βίλας του πεντάστερου Grand Hotel Tremezzo, αξίας 20.000 ευρώ τη βραδιά.

EXCLUSIVE: Taylor Swift 'ready for Travis Kelce proposal' as she shows four key signs of romantic mood https://t.co/SoPkFv2VrQ pic.twitter.com/XfQVN30f7a

Mirror Celeb (@MirrorCeleb) May 17, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα