Taylor Swift: ‘Εχει βασιλική καταγωγή και συγγένεια με τον Johnny Depp; Τι λέει ειδικός

19:37 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Βασιλικό αίμα φαίνεται πως τρέχει στις φλέβες της Taylor Swift. Η 34χρονη pop star φέρεται να έχει μακρινή συγγένεια με έναν Γάλλο βασιλιά. Μάλιστα όχι με τον οποιοδήποτε, αλλά με τον μακροβιότερο και έναν από τους πιο γνωστούς. Τον βασιλιά Λουδοβίκο XIV, τον Γάλλο μονάρχη που ίδρυσε το παλάτι των Βερσαλλιών. Έμεινε στον θρόνο για περισσότερα από 70 χρόνια, από το 1643 έως το 1715.

Όλα

αυτά τα υποστήριξε ο γενεαλόγος Roi Mandel, διευθυντής έρευνας στο MyHeritage. «Πρόκειται για μια εκπληκτική ανακάλυψη. «Δεν είναι σπάνιο γιατί είδαμε πως όλες οι βασιλικές οικογένειες στην Ευρώπη συνδέονται μεταξύ τους», εξήγησε.

Η Τaylor Swift έχει συγγένεια με τον Johnny Depp;

«Γαλαζοαίματο» βρήκε και ένα είδωλο του κινηματογράφου, τον Johnny Depp. Σύμφωνα με την έκθεσή του, ανήκει στην όγδοη γενιά απογόνων του Λουδοβίκου. Αυτό όμως μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Ότι η Taylor Swift έχει επίσης μακρινή συγγένεια με τον Johnny Depp. Όπως υποστηρίζει η έκθεση, ο ηθοποιός φέρεται να είναι έβδομος ξάδερφός της.

«Όλοι οι απόγονοι βασιλικών οικογενειών είναι ξαδέρφια. Πολλές γενιές αργότερα, αρκετοί μετανάστευσαν στις ΗΠΑ». Ο γενεαλόγος προσέθεσε επίσης ότι η σύνδεση αυτή είναι «ενδιαφέρουσα», επειδή ο μονάρχης αγαπούσε τη μουσική και τις τέχνες. «Έχτισε το υπέροχο παλάτι των Βερσαλλιών, όπου όλα τα μέρη ήταν θεαματικά. Έπαιζε πολλή μουσική εκεί. Συνήθιζε να παίζει κιθάρα. Ήταν παθιασμένος με την πολιτιστική μουσική».

Ο γενεαλόγος εξήγησε ότι ο ίδιος και η ομάδα του έκαναν την ανακάλυψη αυτή όταν άρχισαν να εξερευνούν τους οικογενειακούς δεσμούς της Swift με την Ευρώπη. Πράγματι, στην πατρική γραμμή του οικογενειακού της δέντρου, βρίσκεται η σύνδεση αυτή. Συγκεκριμένα, οι πρόγονοι της τραγουδίστριας ήταν μεταξύ των πρώτων αποίκων που ταξίδεψαν από την Αγγλία στη Μασαχουσέτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα