Tori Spelling: “Φοβόμουν να πάρω διαζύγιο γι’ αυτόν τον λόγο”

23:15 27/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Tori Spelling πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της Dean McDermott έπειτα από 18 χρόνια γάμου. ‘Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια φοβόταν πολύ το διαζύγιο για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Παρέμεινε παντρεμένη με τον σύζυγό της, «περισσότερο» επειδή ανησυχούσε για το αν θα βρει έναν άντρα που θα σέβεται την επιτυχία της.

«Είχαν έναν μεγάλο φόβο. Και ίσως αυτό με έκανε να μείνω περισσότερο στο γάμο μου. ‘Ενιωθα πως στον κόσμο μας είναι δύσκολο να είσαι με έναν

άντρα και να μην νιώθει ευνουχισμένος», εξήγησε η ηθοποιός στην πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο «Beverly Hills, 90210» Shannen Doherty μιλώντας στο podcast «misSpelling».

«Όχι από εμάς, αλλά από αυτό που είμαστε και από την ταμπέλα που μας έχει βάλει η κοινωνία», πρόσθεσε η ηθοποιός. Εξηγώντας περαιτέρω την άποψή της, είπε: «Δεν είμαστε απλά γυναίκες που βγάζουν χρήματα. Είμαστε γυναίκες που έχουμε δύναμη, είμαστε γυναίκες που έχουμε φήμη. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό. Νιώθω ενοχές. Θα είμαι ποτέ με έναν άντρα που να μη νιώθει “λιγότερος” από εμένα;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Στη συνέχεια η Doherty υπενθύμισε στη μακροχρόνια φίλη της ότι υπάρχουν και «άντρες που έχουν τη δική τους κοινωνική θέση».

«Ίσως, αλλά σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα. Ίσως, για παράδειγμα ένας άντρας που είναι συνέταιρος σε ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία», συνέχισε.

«Έτσι, όλα όσα έκανε – το να πηγαίνει στη σχολή, να αποφοιτά, να κάνει πρακτική άσκηση, να ανεβαίνει τα σκαλιά της καριέρας – έχουν δείξει ότι είναι ένας πολύ σκληρός εργάτης. ‘Έχει επιμονή και πιστεύει αρκετά στον εαυτό του για να φτάσει εκεί»πρόσθεσε η Tori.

«’Iσως τελικά να είναι δύσκολο να είσαι με μια γυναίκα που μπορεί να κάνει κράτηση σε οποιοδήποτε εστιατόριο» είπε κλείνοντας η Doherty.

Keywords
Τυχαία Θέματα