Two Blazers Effect: To στιλιστικό τρικ των celebrities που θα δοκιμάσουμε

Στις πασαρέλες της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2024, το boxy blazer ήταν για άλλη μια φορά το κυρίαρχο κομμάτι στους Givenchy, Miu Miu και Loewe. Ειδικά οι καλεσμένοι στα shows έδωσαν νέα πνοή στο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας με τις στιλιστικές τους επιλογές. Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις star

που βρέθηκαν στην front row εμφανίστηκαν φορώντας δύο σακάκια, το ένα πάνω από το άλλο.

Στο The Row, η Pamela Anderson έκανε ένα minimal look με ένα pinstriped κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μυτερές μαύρες γόβες, αλλά έκανε τη διαφορά στην εμφάνισή της φορώντας δύο ίδια σταυρωτά σακάκια – το πρώτο κουμπωμένο, το δεύτερο ανοιχτό από πάνω.

Στο show της Stella McCartney, η Paris Jackson υιοθέτησε το no pants trend φορώντας δύο σακάκια και τίποτα άλλο από κάτω. Όπως και η Pam, επέλεξε δύο σταυρωτά blazers, τοποθετώντας ένα oversized καρό σακάκι στη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα πάνω από ένα καμηλό σακάκι που λειτούργησε ως μίνι φόρεμα. Η χρωματική αρμονία είναι το κλειδί για να πετύχει το look, όπως και οι αναλογίες των δύο σακακιών.

Και στο Μιλάνο; Η ηθοποιός Adèle Exarchopoulos πήρε την τελευταία πρόταση του Kim Jones για τον οίκο Fendi φορώντας ένα γκρι παντελόνι με αποδομημένες λεπτομέρειες, μετατρέποντας το “base-layer blazer” του σχεδίου σε crop top, χωρίς να φοράει τίποτα από κάτω.

Η Paris Jackson Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PPB Jackson (@prince.paris.bigi)

H Adele Exarchopoulos Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephane FEUGERE (@stephanefeugerephotography)

Η Pamela Anderson Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Αυτά είναι τα κομψά φθινοπωρινά outfits των celebrities που θα αντιγράψουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα