Vincent Cassel: Ερωτευμένος στις Κάννες – Ντεμπούτο ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με τη Narah Baptista

16:38 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Σαν βόμβα επεσε πριν από έναν χρόνο περίπου ο χωρισμός του Vincent Cassel από τη σύζυγό του, Tina Kunakey. Έκτοτε ο 57χρονος Γάλλος σταρ και πρώην σύζυγός της Monica Bellucci έχει βρει νέο έρωτα -σε μια σωσία της Tina- στο πρόσωπο της 27χρονης Narah Baptista, που είναι 30 χρόνια μικρότερη του.

O velho ator Vincent Cassel tem casa no Rio de Janeiro

e quando passa pelo Brasil, faz questão de exibir suas namoradas jovenzinhos…. A praia do Arpoador na Zona Sul, assistiu ao Love Story dele com a modelo brasileira Narah Baptista…. pic.twitter.com/EUL4cyIXov

— babygarroux (@babygarroux) September 26, 2023

Είδαμε το ζευγάρι σε καυτά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στη Βραζιλία και σε πιο προσωπικές τους στιγμές, ενώ τώρα κάνουν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Vincent Cassel έλαμπε στο πλευρό της συντρόφου του, ποζάροντας για τους φωτογράφους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας για το Vanity Fair το βράδυ του Σαββάτου, όπου το “παρών” έδωσαν και άλλες διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Uma Thurman και η Naomi Campbell.

PHOTOS – Cannes 2024 : Vincent Cassel et Narah Baptista, leur premier Festival en amoureux https://t.co/mYhjMAGMZP

— Gala (@GALAfr) May 20, 2024

Ο σταρ και το μοντέλο θα μπορούσαν να κάνουν σήμερα το ντεμπούτο τους και στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, καθώς ο Vincent Cassel θα ανέβει τα σκαλιά του Palais des Festivals καθώς πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του David Cronenberg, Les Linceuls (The Shrouds), που συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα.

CANNES 2024: Cronenberg regresa a Competición con “The Shrouds” (2024). Vincent Cassel y Diane Kruger en los estelares.#FilmTwitter #Cannes #Cannes2024 pic.twitter.com/BwMgNX6aIc

— Ernesto Pastrana (@PastranaTweet) May 7, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα