Αυτά είναι τα πιο στιλάτα nepo babies που ξεπέρασαν τους γονείς τους

12:30 21/2/2024 - Πηγή: InStyle

Στον κόσμο της showbiz, η έννοια του nepo baby έχει αρχίσει να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη αίγλη -παραδόξως. Οι λαμπεροί απόγονοι των ήδη γνωστών προσώπων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας δεν ακολουθούν απλά τα βήματα των γονιών τους. Τα ξεπερνούν με άνεση και στιλ.

Ο όρος “nepo baby”, συντομογραφία για το nepotism baby, προκύπτει από τον νεποτισμό και αναφέρεται σε αυτές τις celebrities των οποίων οι γονείς έχουν ήδη επιτύχει στον

ίδιο χώρο.

Η υπόνοια είναι ότι, επειδή οι γονείς τους είχαν ήδη διασυνδέσεις στη βιομηχανία, το παιδί μπόρεσε να τις χρησιμοποιήσει για να χτίσει μια καριέρα στον ίδιο τομέα. Το αντίθετο του αυτοδημιούργητου με λίγα λόγια. Ωστόσο, κάποια «μωρά» από διάσημους γονείς ξεχώρισαν όχι μόνο διασυνδέσεων ή ταλέντου, αλλά και λόγω στιλ. Μαντεύετε ποιες μπορεί να ανήκουν σε αυτήν τη λίστα;

Λίστα Nepo BabiesBlue IvyLily Rose DeppApple MartinZoe KravitzKaia GerberParis HiltonSofia RichieHailey BieberNorth WestBlue Ivy

Η κόρη της Beyoncé και του Jay-Z δεν είναι μόνο ένα αστέρι της μουσικής, αλλά είναι επίσης γνωστή για το ιδιαίτερο της στιλ. Με τη μητρική της επιρροή, η Blue Ivy έχει αποδείξει ότι η ευφυΐα και η κομψότητα είναι κληρονομικές αξίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★Blue ivy★ (@blueivy.ctr)

Lily Rose Depp

Ως κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp, η Lily Rose Depp αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου και σαγήνης που αντικατοπτρίζει την κληρονομιά της από δύο από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες του Hollywood. Με ύφος… μπλαζέ έχει καταφέρει να μετατραπεί σε σύγχρονο style icon και να ξεσηκώσει τη νέα γενιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Apple Martin

Η κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin έχει κληρονομήσει όχι μόνο το αίσθημα του στιλ από τη μητέρα της αλλά και τη γοητεία του πατέρα της, καθιστώντας την ένα από τα πιο εντυπωσιακά nepo babies.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Derek Blasberg (@derekblasberg)

Zoe Kravitz

Με μπαμπά τον Lenny Kravitz και μαμά τη Lisa Bonet, η Zoe Kravitz συνδυάζει την εξωτική ομορφιά με το μοναδικό στιλ. Ίσως μία από τις πιο επιδραστικές παρουσίες στον χώρο του street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zoë isabella kravitz source. (@zoekravitzsource_)

Kaia Gerber

Η Cindy Crawford είναι η μαμά της και ο Rande Gerber ο μπαμπάς της. Η Kaia Gerber έχει αποδείξει ότι η αίσθηση του στιλ είναι κληρονομική, όσο και η ωραία εμφάνιση. Cool, ανεπιτήδευτη και φρέσκια όπως ακριβώς αρμόζει σε κορίτσι της ηλικίας της, δημιουργεί τις τάσεις χωρίς καν να το ξέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Paris Hilton

Η κόρη του μεγιστάνα Richard Hilton, έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού με το προσωπικό της στιλ, την επιχειρηματική της δραστηριότητα και την εμφάνισή της στα socialite events. Η Paris Hilton είναι μια κατηγορία μόνη της και σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλες μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Sofia Richie

Κάποτε είπε πως ο πατέρας της Lionel Richie ήταν ο λόγος που αγάπησε τη μόδα. Η Sofia Richie έχει εισέλθει με επιτυχία στον χώρο αυτό, κερδίζοντας την προσοχή για τη μινιμαλιστική της αισθητική και το κομψό της γούστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Hailey Bieber (Baldwin)

Η Hailey Bieber, πρώην Baldwin, είναι κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μοντέλο και fashion icon με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τι άλλο να πούμε για αυτό το κορίτσι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Say my name | by Noe Schultz (@saymyname_br)

North West

Ως κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, η North West ζει στο Hollywood από πολύ μικρή ηλικία. Με το μοναδικό της στιλ να κλέβει συχνά την παράσταση στα social media και στα events, η κληρονόμος της αυτοκρατορίας των Kardashian δείχνει να έχει κοφτερό μάτι και ακόμα πιο κοφτερό λόγο όσον αφορά την κριτική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Keywords
Τυχαία Θέματα