Αγνώριστη η Christina Aguilera – Έντονη η συζήτηση για την εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών

14:22 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Christina Aguilera έμοιαζε αρκετά αδυνατισμένη σε πρόσφατη συναυλία της στο Μεξικό, με τους θαυμαστές να αρχίσουν έναν διάλογο για τον τρόπο με τον οποίο η αγαπημένη τους σταρ έχασε τα κιλά.

Μάλιστα, είναι πεπεισμένοι ότι η Christina υπέκυψε στη χρήση του φαρμάκου για τον διαβήτη που το παίρνουν για την απώλεια κιλών, το Ozempic. “Κοπελιά!!! Θέλω Ozempic, ΤΩΡΑ”, σχολίασε ένας από τους πολλούς ζηλόφθονους χρήστες του TikTok κάτω από τα βίντεο της τραγουδίστριας

να εμφανίζεται με ένα διάφανο κορμάκι, ενώ ένας άλλος επανέλαβε: “Χρειάζομαι Ozempic ΤΩΡΑ” και ένας τρίτος πρόσθεσε: “Εντάξει, πρέπει να πάρω Ozempic. Όχι τώρα, αλλά χθες. Πώς μπορώ να ελπίζω [sic] σε αυτό”.

@madamxtina

#tecateemblema #xtinamexico #madamxtina #xtina #christinaaguilera #aguilera #xtinaaguilera

♬ sonido original – Xtina

Πράγματι, στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media μετά τη συναυλία του Σαββάτου η Aguilera μοιάζει σαν να γύρισε τον χρόνο πίσω, στην εποχή που ξεκινούσε, καθώς είναι ολοφάνερη η μεγάλη απώλεια κιλών. Σε συνδυασμό με τις αισθητικές επεμβάσεις, η σταρ μοιάζει σχεδόν αγνώριστη.

“Θα χαλάσω το μπόνους μου το επόμενο έτος σε Ozempic γιατί αυτό είναι απίστευτο”, σχολίασε κάποιος άλλος κάτω από τα κλιπ. Ακολούθησαν κι άλλα σχόλια, όπως: “Χρειάζομαι το Ozempic που παίρνεις γιατί το δικό μου δεν το κάνει αυτό” και “είναι τόσο μικροσκοπική.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

“Χρειάζομαι το ισχυρό ozempic που παίρνει η xtina γιατί κοπελιά!!!!”, έγραψε ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου, με κάποιον άλλο να διακηρύσσει: “Το καλύτερο αποτέλεσμα ozempic μέχρι σήμερα!”

Ακόμη ένας άλλος θαυμαστής παραδέχτηκε: “Φαίνεται καταπληκτική! Μακάρι να μπορούσα να πάρω κι εγώ Ozempic όπως όλοι οι άλλοι, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα