Αγγελική Ηλιάδη: Οι νέες δηλώσεις για την υγεία της Καίτης Γκρέυ

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” και μίλησε για την καριέρα της, τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν αλλά και τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, η οποία πάσχει από μερική άνοια.

Για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ

«Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει… Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές, όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο.

Βλέπεις τον άνθρωπό σου να είναι έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη, έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό.

Για την περιπέτεια υγείας που είχε στο παρελθόν

“Παραμέλησα έναν μικρό όγκο που είχα, λόγω της δουλειάς μου. Το παραμέλησα γιατί φοβόμουν για το αποτέλεσμα. Μεγάλο λάθος. Το πρόλαβα στο τσακ, πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος.Δεν πρέπει να αφήνουμε πράγματα. Αγάπησα τον εαυτό μου τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πολλές στεναχώριες που πέρασα στο παρελθόν, και κατάφερα να τα ξεπεράσω”.

“Ο,τι και να έρχεται στο δρόμο μας, ο θεός μα δίνει δύναμη να τα ξεπεράσουμε. Συνειδητοποίησα ότι δε με πρόσεχα πολύ. Ενώ, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα κάνω πάντα αυτό που λέει η ψυχή μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα