Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση on camera για την αποχώρηση από το MEGA

10:11 19/4/2024 - Πηγή: InStyle

Στο επίκεντρο βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα η Ελένη Μενεγάκη μετά την “βόμβα” για το τέλος της συνεργασίας της με το Mega.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν την παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) για μία δήλωση σχετικά με την αποχώρησή της από το σταθμό, έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας. Η ίδια ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

«Μισό

λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό απόγευμα», αρκέστηκε να δηλώσει η παρουσιάστρια, αποχωρώντας με το αυτοκίνητό της από το σημείο.

Ακόμη παραμένει άγνωστο αν η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις για να παραμείνει στο τηλεοπτικό στερέωμα ή εάν σκοπεύει να αποσυρθεί για ένα διάστημα.

Αν και ο λόγος που οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας δεν έχει γίνει γνωστός, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν οικονομικός, με τον σταθμό να ζητά μείωση μείωση στις απολαβές της Ελένης Μενεγάκη αλλά και της συνολικής παραγωγής της εκπομπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα