Η Dakota Johnson φόρεσε το πιο σέξι τζιν trend της εποχής- Βρήκαμε το ίδιο

10:40 5/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αν με μία λέξη δεν θα χαρακτηρίζαμε ποτέ τα τζιν, αυτή είναι- σέξι. Ναι μπορεί να είναι άνετα και ιδιαίτερα στιλάτα ανάλογα με τη γραμμή τους, ωστόσο δεν είναι ένα κομμάτι που θα φορούσαμε σε ένα ραντεβού για παράδειγμα ή προκειμένου να «ανεβάσουμε» λίγο τη διάθεση μας. Το τζιν είναι το κατεξοχήν πρόχειρο ρούχο που μας λύνει τα χέρια χωρίς όμως να μας κάνει να νιώθουμε έξτρα θηλυκές. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

Το ανεπιτήδευτο είναι το νέο σέξι

Η Dakota Johnson εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα outfit που πραγματικά ξεχώρισε. Κι όχι επειδή ήταν στιλιστικά δύσκολο. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ήταν τόσο ευκολοφόρετο, ανεπιτήδευτο και μίνιμαλ που αυτομάτως θα το χαρακτηρίζαμε ελκυστικό. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο τοπ που αναδείκνυε τη μέση της, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο μπλε τζιν με φαρδύ τελείωμα. Το look ολοκλήρωναν τα αγαπημένα της Adidas Sambas σε πράσινο χρώμα, αποδεικνύοντας δύο πράγματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson In (@dakotajohnsonin)

Πρώτον, ότι αυτά είναι τα πιο cool παπούτσια της δεκαετίας, τα οποία θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στους δρόμους για πολύ ακόμα. Και δεύτερον, ότι κανείς δεν φορά πια skinny jeans. Το ανεπιτήδευτο και το φαρδύ είναι το νέο σέξι! Γιατί; Γιατί πλέον η κοινωνία και ο κόσμος της μόδας δείχνει να έχει κάνει μια στροφή προς την φυσικότητα. Προς την ανάδειξη της πραγματικής ομορφιάς είτε αυτό έχει σχέση με τα ρούχα, είτε με το makeup, είτε ακόμα και με την προσωπικότητα.

Wide leg jeans

Αυτό λοιπόν, που κάνει αυτό το outfit τόσο ξεχωριστό είναι η απόδειξη ότι τα φαρδιά τζιν μπορούν να είναι εξίσου σέξι με τα στενά. Είναι η τάση που αναδεικνύει την άνεση και το στιλ, και ακόμα και η JLo την επικροτεί. Ναι, καλά ακούσατε! Η Jennifer Lopez έχει παρατήσει τα στενά τζιν για χάρη των wide legs, ακολουθώντας την τάση που επιβάλλεται από την Johnson και από κάθε άλλη πρωτοπόρο της μόδας.

Γενικά, τα φαρδιά τζιν είναι μια ανανέωση του κλασικού στιλ των 90s, που επιστρέφει με δύναμη στη μόδα. Και, ιδανικά για όλες τις περιστάσεις, από μια βόλτα στην πόλη μέχρι μια βραδινή έξοδο!

Πού θα βρείτε τα wide leg jeans της Dakota;

FRAME, The Skater Wide Leg Jeans, Nordstorm
Good American High Waist Wide Leg Jeans, Nordstrom

Keywords
Τυχαία Θέματα