Η Meghan Markle τιμά την καταγωγή της με μια φούστα-παρεό

10:26 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Όλα δείχνουν πως η Αφρική την ανανέωσε!

Η Meghan Markle, η… επαναστάτρια δούκισσα του Sussex, είναι γνωστή για την προτίμησή της στα ουδέτερα χρώματα. Ωστόσο, το ταξίδι του ζεύγους στη Νιγηρία(το οποίο να τονίσουμε ότι δεν είναι βασιλική περιοδεία!) άλλαξε το παιχνίδι της μόδας. Έπειτα από μόλις τρεις ημέρες στην αφρικανική επικράτεια, η Meghan αποφάσισε να ανατρέψει τα δεδομένα. Και συγκεκριμένα, να εξερευνήσει τον κόσμο του χρώματος και των μοτίβων. Από την αρχική της προτίμηση για λευκό

και μπεζ, μεταπήδησε στην εντυπωσιακή ζέβρα και τα ακαταμάχητα φωτεινά χρώματα, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την κουλτούρα των ντόπιων!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily)

Νιγηριανή κατά το ήμισυ

Και τι καλύτερο να τιμήσει κανείς την κληρονομιά του από ένα εντυπωσιακό νιγηριανό ρούχο; Αυτό ακριβώς έκανε η Meghan κατά την επίσκεψή της στο Lagos, όπου ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Harry. Φορώντας μια φούστα-παρεό σε μπλε χρώμα και ρίγες στην ίδια παλέτα, η δούκισσα έδειξε πώς μπορεί κανείς να ενσωματώσει την κληρονομιά του στο στιλ του με κομψότητα και τρόπο διακριτικό. Γιατί μπορεί τα prints να ήταν έντονα και με μαξιμαλιστική διάθεση, ωστόσο η ίδια επέλεξε να τα «κατεβάσει» με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και με χρυσά ψηλοτάκουνα σανδάλια και κοσμήματα. Αλλά, για ποια ακριβώς κληρονομία μιλάμε; Αφού όλοι γνωρίζουμε πως η Meghan Markle είναι Καναδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Meghan Archie Lilibet/18 (@harry.meghan.a.l.news)

Κι όμως, εκεί είναι που ανακοίνωσε πως είναι 43% νιγηριανή και δεν άργησε να δηλώσει πως αυτός είναι και ένα λόγος που αποφάσισε να προσαρμοστεί στην τοπική μόδα.

«Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι πρέπει να φορέσω περισσότερο χρώμα, ώστε να ταιριάζω με όλους εσάς και την απίστευτη μόδα σας!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Πάντως, όποια κι αν είναι η καταγωγή της, η δούκισσα του Sussex δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο αυτήν την εμπειρία σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Harry, το πρόσωπο του οποίου… τα λέει όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα