Μία 60χρονη δικηγόρος από την Αργεντινή γράφει ιστορία στα καλλιστεία

23:33 30/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μια 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την Αργεντινή γίνεται το παράδειγμα ενός νέου πρότυπου ομορφιάς και προχωρεί ακάθεκτη για να διεκδικήσει τον τίτλο της “Μις Υφήλιος“.

Η Alejandra Rodríguez, δικηγόρος και δημοσιογράφος από τη Λα Πλάτα, κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe Buenos Aires και έγινε η πρώτη 60χρονη διαγωνιζόμενη που κερδίζει τον τίτλο, επικρατώντας

34 άλλων, ηλικίας από 18 έως 73 ετών.

Τώρα, θα διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Υφήλιος της χώρας στις 25 Μαΐου και θα μπορούσε να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο τον Σεπτέμβριο, όπως ανέφεραν τα Hola! και Buenos Aires Times.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bienvenidos a Miss universo Sgo del Estero 2024 (@missuniverso.sgodelestero)

“Είμαι ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ αυτό το νέο παράδειγμα στα καλλιστεία ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο στο οποίο οι γυναίκες δεν είναι μόνο φυσική ομορφιά αλλά ένα άλλο σύνολο αξιών“, δήλωσε η Rodríguez στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. “Είμαι η πρώτη αυτής της γενιάς”.

Ο Οργανισμός Μις Υφήλιος ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2023 ότι δεν θα έχει πλέον όρια ηλικίας για τις διαγωνιζόμενες των καλλιστείων. Από φέτος, κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών έχει δικαίωμα συμμετοχής. Προηγουμένως, μόνο γυναίκες ηλικίας 18-28 ετών μπορούσαν να λάβουν μέρος στα καλλιστεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francy Lezcano (@miss.universo_buenos_aires)

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Alejandra Rodríguez προέρχεται “από την πόλη της Λα Πλάτα. Είναι 60 ετών. Της αρέσει η φύση, ο ήλιος, η ηρεμία, να κάθεται δίπλα στη θάλασσα και να ακούει τον ήχο των κυμάτων, ο διαλογισμός… τα ζώα (πιστεύει ότι έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτά). Συνηθίζει να πηγαίνει βόλτες, να κάνει σωματική δραστηριότητα, να τρώει υγιεινά τρόφιμα, κατά προτίμηση βιολογικά, και επίσης να μαγειρεύει σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες. Χαίρεται να ταξιδεύει για να ανακαλύπτει νέα τοπία, ανθρώπους και πολιτισμούς.

Όσον αφορά στη μουσική, αγαπά το τάνγκο, τη λατινοαμερικάνικη μουσική και τους βαθυστόχαστους και ποιητικούς στίχους. Της αρέσει επίσης η ποίηση, να βγαίνει με φίλους και να απολαμβάνει τις καλές στιγμές που μας χαρίζει η ζωή. Η πιο σημαντική φράση της είναι αυτή του Ιωάννη Παύλου Β’ που λέει ότι “ένας κόσμος χωρίς Θεό είναι χτισμένος ενάντια στον άνθρωπο”.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francy Lezcano (@miss.universo_buenos_aires)

Τουλάχιστον μια άλλη γυναίκα κάνει θραύση στον κόσμο των καλλιστείων με την ηλικία να μην αποτελεί πλέον περιορισμό. Η Haidy Cruz, 47 ετών, θα εκπροσωπήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία στα καλλιστεία του 2024, τα οποία έχουν οριστεί να διοργανωθούν στην Πόλη του Μεξικό αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με το Hola!

Στο μεταξύ, η Rodríguez σημείωσε ότι παραμένει επικεντρωμένη στον επόμενο στόχο της που βρίσκεται στα χέρια της, να κερδίσει τα επόμενα καλλιστεία.

“Νομίζω ότι οι κριτές είδαν την αυτοπεποίθησή μου και το πάθος μου να εκπροσωπήσω τις γυναίκες της γενιάς μου”, είπε, σύμφωνα με τον Independent. “Είμαι αποφασισμένη να παλέψω για το στέμμα της Μις Υφήλιος Αργεντινή 2024”.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα