Οι πιο trendy κοντές κουπ που θα χαρίσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά

22:01 6/11/2023 - Πηγή: InStyle

Το styling των λεπτών μαλλιών μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν τρόποι για να τους δώσετε όγκο. Οι παρακάτω κουπ αποδεικνύουν ότι με το σωστό κόψιμο και τις τεχνικές διαμόρφωσης, μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά looks με πλούσιο όγκο. Όσο λεπτά κι αν είναι τα μαλλιά σας. Δε μας πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω.

Pixie με χωρίστρα στο πλάι View this post on Instagram

A post shared by gitabass (@gitabass)

Το pixie cut

της Michelle Williams με αυτήν τη χωρίστρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για λεπτά μαλλιά. Τα διακριτικά layerings δίνουν έξτρα διάσταση και κίνηση, κάνοντας τα μαλλιά πιο ‘πυκνά’ ενώ διατηρούν το στιλ κομψό. Tip: Η κρέμα styling θα ολοκληρώσει το look σας και θα βοηθήσει το χτένισμα να διαρκέσει όλη μέρα.

Γεωμετρικό καρέ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Έχουμε δει πολλούς διάσημους να επιλέγουν αυτό το στιλ, από τη Laura Harrier ως τη Hailey Bieber. Οι αυστηρές γραμμές, χωρίς φιλάρισμα, χρίζουν αυτό το κούρεμα μια ιδανική επιλογή για λεπτά μαλλιά. Το αποτέλεσμα δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο πλούσια χαρίζοντας παράλληλα ένα σύγχρονο και κομψό look. Tip: Μην ξεχάσετε το έλαιο μαλλιών για να προσθέσετε έξτρα λάμψη.

Μεικτό look Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα