Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Έρχονται εκρηκτικές αποκαλύψεις για τις γερμανικές ρίζες τους

10:38 9/5/2024 - Πηγή: InStyle

Με εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle προειδοποιεί Γερμανίδα δημοσιογράφος, καθώς το ζευγάρι θα γίνει το αντικείμενο του ντοκιμαντέρ της.

Σύμφωνα με την Daily Express, η Γερμανίδα δημοσιογράφος Ulrike Grunewald σχεδιάζει να γυρίσει ένα πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, γεμάτο με εκρηκτικές αποκαλύψεις για τις γερμανικές τους ρίζες και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την Ulrike Grunewald, ο

πρίγκιπας Harry έχει γερμανική φλέβα: “Μίλησε σε όλους μας. Είπε ότι αγαπάει τη Γερμανία και ότι έχει πολλή Γερμανία μέσα του. Αναφερόταν προφανώς στην οικογενειακή του κληρονομιά”. Το αρχικό οικογενειακό όνομα του δούκα του Σάσεξ ήταν Saxe-Coburg-Gotha πριν αλλάξει σε Windsor κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

EXCLUSIVE: Prince Harry and Meghan Markle 'won't welcome' new documentary they have 'no control' overhttps://t.co/g5l67j292F pic.twitter.com/oxuPchpt70

Mirror Royal (@MirrorRoyal) May 8, 2024

Από την πλευρά της Meghan Markle επίσης, είναι αρκετά ενδιαφέρον το θέμα με τις ρίζες της. Οι πρόγονοί της πιστεύεται ότι συνδέονται με τη Γερμανία και την Ελβετία. Στην πραγματικότητα, η οικογένεια Markle φέρεται να κατάγεται από το Lampertsloch, μια γραφική κοινότητα στη Γαλλία κοντά στα γερμανικά σύνορα. Ο Γερμανός δημοσιογράφος, ειδικός στην αποκάλυψη κρυμμένων αληθειών, έχει ήδη ταξιδέψει στην Καλιφόρνια με μια πενταμελή ομάδα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Λονδρέζος παραγωγός Mo Davies, για να συγκεντρώσει πληροφορίες στο Μοντεσίτo, όπου διαμένει το βασιλικό ζεύγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα