Σκουφάκι: Πώς θα το φορέσουμε αυτήν την περίοδο χωρίς να δείχνει πολύ χειμερινό

Όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν και ο καιρός ανατρέπεται, ανακαλύπτουμε την ανάγκη να αγκαλιάσουμε τα πιο ζεστά μας ρούχα, αυτά που μας προσφέρουν προστασία στις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες. Είναι η εποχή που το cozy στιλ και οι απαλές αντιθέσεις των χουχουλιάρικων πλεκτών εναρμονίζονται με τη μόδα κι έτσι, η σεζόν που το αγαπημένο σκουφάκι κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του.

Η ερώτηση όμως παραμένει: πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτό το αξεσουάρ στο καθημερινό μας στιλ χωρίς να δείξει

υπερβολικά χειμερινό;

Με athleisure στιλ και φλις τζάκετ

Συνδυάστε το σκουφάκι με ένα oversized φλις τζάκετ και αθλητικά παπούτσια για ένα στιλάτο, αλλά άνετο σύνολο, ιδανικό τόσο για τις καθημερινές σας εξορμήσεις όσο και για μια casual βόλτα στην εξοχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Cirillo (@watchingnewyork)

Φλις Τζάκετ: Πώς θα φορέσουμε το αγαπημένο πανωφόρι των celebrities και των fashion influencersΜε καμπαρντίνα και γαλότσες

Αναβαθμίστε το φθινοπωρινό σας στιλ προσθέτοντας ένα κλασικό σκουφάκι στα καθημερινά σύνολα που περιλαμβάνουν καμπαρντίνες και γαλότσες. Τέλειο look για περιπάτους στη βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Με total πλεκτό σύνολο

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και ζεστό σύνολο συνδυάζοντας το σκουφάκι με ένα total πλεκτό outfit. Προσθέστε ένα ζευγάρι μποτάκια για έξτρα θηλυκότητα και μερικά διακριτικά κοσμήματα για μια ακαταμάχητη εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHOP BAZAAR by Harper’s BAZAAR (@shopbazaar)

Με τζιν και tweed σακάκι

Και τέλος, το πιο εύκολο από όλα! Το χαριτωμένο και street style cool σκουφάκι βάζει την πινελιά του σε κάθε καθημερινό look. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα απλό τζιν παντελόνι συνδυασμένο με tweed σακάκι και sneakers. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα βαριά παλτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Tweed Season: Πώς θα φορέσουμε το τουίντ αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα