Ταμίλα Κουλίεβα: Η συνάντηση με τον Μπουράκ Χακί και τη μητέρα του – Το spoiler για τους “Παγιδευμένους¨ – ΦΩΤΟ

15:14 4/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Ταμίλα Κουλίεβα λατρεύει τα ταξίδια όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media. Αυτές τις μέρες η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διάσημο Τούρκο συνάδελφό της, Burak Hakki (Μπουράκ Χακί) και να γνωρίσει τη μητέρα του.

Όπως είναι γνωστό ο Burak Hakki και η Ταμίλα Κουλίεβα

είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που προβλήθηκε στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021 και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, που αφορούσε στην καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον Burak Hakki και τη μητέρα του, η οποία όπως αποκάλυψε της έκανε και spoiler για τη σειρά “Παγιδευμένοι”.

“Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου, που συνάντησα τον Burak Hakki στην Κωνσταντινούπολη και γνώρισα και την υπέροχη μητέρα του
Η οποία, μάλιστα, μας έκανε spoiler…)) για τις εξελίξεις της σειράς «Παγιδευμένοι», γιατί ως γνωστόν αυτή τη εποχή η σειρά παίζεται στην Τουρκία με πολύ μεγάλη επιτυχία”, έγραψε η Ταμίλα Κουλίεβα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamilla Kulieva (@tamillakulievaofficial)

Ταμίλα Κουλίεβα: Η επική ατάκα της για το gay φιλί με την Τάνια Τσανακλίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα