Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση «καρφί» που τελικά… διέγραψε

13:48 5/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μία ανάρτηση “καρφί” προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου λίγο μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια εξέφρασε ανοιχτά την έντονη ενόχλησή της για όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν “ανήθικο” από την πλευρά της Δανάης Μπάρκα και άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει.

«Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό,

δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγη ώρα αργότερα η Βίκυ Σταυροπούλου ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram με έναν γκουρού να στέλνει το μήνυμα: «Να είσαι ευγνώμων για τους κακούς ανθρώπους στη ζωή σου ξέρεις γιατί; Γιατί σου έδειξαν ποιος δεν θέλεις να γίνεις».

Στη συνέχεια ωστόσο κατέβασε το συγκεκριμένο βίντεο από τα stories της.

Το βίντεο που ανάρτησε και έπειτα “κατέβασε” η Βίκυ Σταυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα