Δολοφονία στο Μενίδι: Οι αρχές αναζητούν τον τέως σύζυγο της νεκρής γυναίκας- Φώναζε "βοήθεια!"

Το ενδεχόμενο η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πεζοδρόμιο σε κεντρικό σημείο στο Μενίδι και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, εξετάζει σοβαρά η αστυνομία. Μάλιστα ήδη αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγός της. 

Αυτό καθώς το θύμα, μια 40χρονη γυναίκα, από το 2013 έως και τη  Τρίτη του Πάσχα του 2024 είχε κάνει τρεις σχετικές καταγγελίες αναφέροντας αυτόν ως δράστη.

Και τις τρεις φορές ο άνδρας είχε συλληφθεί ενώ την Παρασκευή πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον του

δικαστηρίου για την τελευταία υπόθεση. Όπως και όλες τις άλλες φορές είχε αφεθεί ελεύθερος. 

Σε αυτό το περιστατικό μάλιστα οι αρχές έδωσαν παραγγελία για ιατροδικαστική εξέτασή και της εγκατέστησαν την εφαρμογή panic button. Μάλιστα φαίνεται να της πρότειναν την μεταφορά της ιδίας και των παιδιών της σε δομή αλλά εκείνη αρνήθηκε. 

Επίσης σε ό,τι αφορά τις έρευνες, όπως έγινε γνωστό την σορό της γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος εντόπισαν περαστικοί πολύ νωρίς το πρωί ενώ δίπλα της ήταν και η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα. Φαίνεται πως πήγαινε στην δουλειά της. 

Το κινητό της γυναίκας εξετάζεται όπως και κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν χρήσιμο υλικό.

Υπάρχει επίσης και μια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία η γυναίκα ακούστηκε να φωνάζει ”βοήθεια!”.

Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής η οποία έμαθε τι συνέβη από έναν πελάτη της. Όπως λέει, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί της, ο πελάτης άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει ‘κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία‘. Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα αλλά και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία. Η κοπέλα φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια’ και αυτός φώναξε την Αστυνομία»

Keywords
Τυχαία Θέματα