Ελληνικός καφές “από BRIQI”. Η smart μηχανή για επιχειρήσεις που φτιάχνει μερακλίδικο ελληνικό σε λιγότερο από 1 λεπτό

.

Ο “σωστός” ελληνικός καφές, ο μερακλίδικος, θέλει υπομονή, ηρεμία, μεράκι και δεξιοτεχνία. Δεν ανέχεται βιασύνη και νευρικές κινήσεις. Είναι ο καφές που έχει τη δική του ιεροτελεστία και απαράβατους κανόνες. Θέλει να πετύχεις τη σωστή δοσολογία, να περιμένεις να “κάτσει” πάνω στο νερό, να βυθιστεί μόνος του καθώς ζεσταίνεται το νερό σιγά-σιγά και μετά να ανακατέψεις καλά. Θέλει να του δώσεις τον χρόνο του, να το περιμένεις υπομονετικά να “σιγοψηθεί” σε μέτρια φωτιά για να βράσει καλά. Αλλά παράλληλα, θέλει και την απόλυτη αφοσίωσή σου. Να επιβλέπεις, να είσαι “από πάνω του”

για να αντιδράσεις την κατάλληλη στιγμή και να τον απομακρύνει από τη φωτιά όταν “φουσκώσει”, πριν υπερχειλίσει. Και ύστερα από όλα αυτά θέλει να τον σερβίρεις με την ίδια ηρεμία, ώστε να μην καταστρέψεις το καϊμάκι του. 

Όμως, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης που οι δουλειές “τρέχουν” -πόσο μάλλον στην εστίαση και στον τουρισμό που οι παραγγελίες κατακλύζουν το μπαρ σε χρόνο dt και η αποδοτικότητα και η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι κυρίαρχες αρχές- είναι σχεδόν αδύνατο να δοθεί ο χρόνος και αυτή η ολοκληρωτική προσοχή σε ένα μόνο φλιτζάνι. Όμως, μια νέα καινοτόμα μηχανή έρχεται -επιτέλους- να λύσει το πρόβλημα των επιχειρήσεων που στο άκουσμα του ελληνικού καφέ πάθαιναν πονοκέφαλο και να φέρει την ισορροπία μεταξύ της τέχνης του καλού καφέ και των αναγκών ενός γρήγορου και απαιτητικού επιχειρηματικού πλαισίου.

.

Για να αποκτήσετε το BRIQI για την επιχείρησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Αναφερόμαστε στο BRIQIαπό την εταιρεία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, που εδώ και 20 χρόνια έχει μελετήσει και ερευνήσει πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε έναν “καλό” καφέ με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα χωρίς να χαθεί η αυθεντική παραδοσιακή του γεύση. Ύστερα λοιπόν, από πολλές δοκιμές και αμέτρητα φλιτζάνια καφέ, η ομάδα της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ δημιούργησε την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία προετοιμασίας ελληνικού καφέ, απλοποιώντας κατά πολύ τη διαδικασία παρασκευής του και φέρνοντας το παραδοσιακό ρόφημα του καφενείου στον 21ο αιώνα. 

“Σωστός” παραδοσιακός ελληνικός καφές σε λιγότερο από 1 λεπτό

Για την καινοτομία του τοBRIQI βραβεύτηκε στα Coffee Business Awards. Στο εσωτερικό του διαθέτει ένα έξυπνο μπρίκι με αναδευτήρα, ώστε το βράσιμο του καφέ να γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να χάνει τίποτα από τον χειροποίητο χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα διαθέτει ειδικούς ενσωματωμένους αισθητήρες που αντιλαμβάνονται με ακρίβεια δευτερολέπτου πότε ο ελληνικός έχει φουσκώσει σωστά και είναι έτοιμος να σερβιριστεί.

Με την τεχνολογία του BRIQI, η παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ μετατρέπεται σε μια απλή, σχεδόν μαγική διαδικασία. Αρκεί το πάτημαενός κουμπιού και μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, η συσκευή προσφέρει έναν ιδανικό, γεμάτο γεύση μονό ελληνικό καφέ, έτσι όπως έχουμε μάθει και αγαπήσει να τον απολαμβάνουμε, ενώ για τον διπλό χρειάζεται 90 δευτερόλεπτα. Εκτός της ποσότητας, μπορούμε να επιλέξουμε και αν τον θέλουμε μερακλίδικο με καϊμάκι ή βραστό χωρίς καϊμάκι.

.

Ελληνικός καφές που ψήθηκε στο έξυπνο μπρίκι. Για να το αποκτήσετε το BRIQI, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Ελληνικός καφές σε κάψουλα. Πάντα φρέσκος, γεμάτος γεύση και αρώματα

Μαζί με το BRIQI, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ δημιούργησε και τις συμβατές για τη συγκεκριμένη μηχανή καφεκάψουλες. Μέσα σε κάθε κάψουλα κλείνεται η ιδανική δόση ελληνικού καφέ, ώστε το τελικό φλιτζάνι να βγει όπως πρέπει, ούτε νερωμένο, ούτε πολύ βαρύ. Οι κάψουλες παραμένουν σφραγισμένες σε προστατευτική ατμόσφαιρα μέχρι τη στιγμή της χρήσης τους και έτσι ο καφές διατηρεί τη φρεσκάδα, την πλούσια γεύση και τα αρώματά του για καιρό. Ο καφές που έχει επιλεχθεί για τις κάψουλες της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ είναι ένα ξεχωριστό blend που συνθέτουν κόκκοι Arabica από τη Λατινική Αμερική, γνωστοί για την ήπια και αρωματική τους γεύση, και κόκκοι Robusta από την Ασία, που φέρνουν στο μείγμα την ένταση και την πλούσια κρεμώδη υφή τους.

Πάντα το ίδιο καλό αποτέλεσμα 

Όταν ο παραδοσιακός καφές “ψήνεται” στο μπρίκι ή στη χόβολη, πολλά μπορούν να πάνε λάθος. Από τη λάθος δοσολογία μέχρι το ανακάτεμα τη λάθος στιγμή, όλα επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Με το BRIQI όμως, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο, καθώς το μηχάνημα είναι έτσι ρυθμισμένο, ώστε να μην αφήνει περιθώρια για ατέλειες και κάθε βήμα να εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια και να σερβίρει με συνέπεια το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού.

Μπορούμε να διαλέξουμε να φτιάξουμε τον ελληνικό καφέ και με καϊμάκι και χωρίς. Για να αποκτήσετε το BRIQI για την επιχείρησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Με ενσωματωμένο σύστημα αυτόματου καθαρισμού 

Επιδιώκοντας να κάνει τη διαδικασία της παρασκευής καφέ ακόμη πιο αποδοτική για τις επιχειρήσεις, η ομάδα της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ έχει ενσωματώσει στο BRIQI ένα προηγμένο αυτόματο σύστημα καθαρισμού. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία εξασφαλίζει ότι με το πάτημα εντός κουμπιού μπορείτε να καθαρίσετε το  έξυπνο μπρίκι μετά από 10 παρασκευές καφέ, διασφαλίζοντας την απόλυτη υγιεινή και συντήρηση της συσκευής. Αυτή η λειτουργία μειώνει τον κόπο και τον χρόνο που απαιτεί ένας ελληνικός καφές από την αρχή μέχρι το τέλος του, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην εξυπηρέτηση των πελατών και σε άλλες “εργασίες”. 

Το BRIQI δεν είναι απλώς μία ακόμα καινοτόμος ιδέα, αλλά μια πραγματική επανάσταση στον τρόπο που απολαμβάνουμε τον ελληνικό καφέ. Με την ικανότητά του να συνδυάζει την τέχνη του παραδοσιακού ελληνικού καφέ με την ταχύτητα και την αποδοτικότητα που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, το BRIQI άνοιξε νέους δρόμους στην εμπειρία του καφέ. Προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ισχυρή εναλλακτική που λειτουργεί ως πολύτιμος σύμμαχος στην καθημερινή λειτουργία των εστιατορίων, καφετεριών και άλλων χώρων εστίασης, επιτρέποντας τους να εξυπηρετούν τους πελάτες τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να προσφέρουν ένα πραγματικά ποιοτικό προϊόν. 

Για να αποκτήσετε το BRIQI για την επιχείρησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα