Η διεύθυνση Loser.com τρολάρει τον Πούτιν

O ιστότοπος Loser.com - σε ελεύθερη μετάφραση δεν θα πει απλά χαμένος αλλά οριακά ανόητος-βλάκας -, πάει ένα βήμα παρακάτω το διαδικτυακό «τρολάρισμα», καθώς χαρακτηρίζει «Loser» τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν

Πιο συγκεκριμένα, οποιοσδήποτε πληκτρολογήσει τη διεύθυνση loser.com ανακατευθύνεται στο λήμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Wikipedia.

Η

σελίδα loser.com είχε καταχωρηθεί από το 1995 και, όπως φαίνεται με τη βοήθεια του εργαλείου Wayback Machine το domain άλλαξε την 1η Μαρτίου οδηγώντας στον Πούτιν.

Στο παρελθόν έχει ειρωνευτεί με τον ίδιο τρόπο κι άλλες αμφιλεγόμενες ή και διαβόητες προσωπικότητες όπως ο Κάνιε Γουέστ το 2015, τον πρώην αντιπρόεδρο Αλ Γκόρ, το Reddit το 2012 και το Google.com

Επίσης εχει ειρωνευτεί τον πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όταν ήρθε δεύτερος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Αϊόβα το 2016. Επίσης τον ειρωνεύτηκε για δεύτερη φορά το 2020 όταν είχε αρνηθεί ότι έχασε τις εκλογές από τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Ο Κόνελι είπε σε μια συνέντευξη του 2015 στο Daily Beast ότι κατά καιρούς είχε χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση URL για να υποστηρίξει τους ιστότοπους στους οποίους ήθελε να δώσει περισσότερη επισκεψιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της εκστρατείας του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα το 2008 και του Wikileaks το 2010.

Επίσης, ο Κόνελι είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι ιδιοκτήτης του ιστότοπου από το 1995 και ότι ο σύζυγός του κατοχύρωσε το URL για 35 δολάρια. 

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕLive: Ο Πούτιν αλλάζει στρατηγική, χρήση υπερηχητικών πυραύλων από τους ΡώσουςΚόπηκε λόγω "τεχνικού λάθους" η ομιλία Πούτιν σε στάδιο για την επέτειο της προσάρτησής της ΚριμαίαςΜπάιντεν: Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου
Keywords
Τυχαία Θέματα
Loser, Πούτιν,Loser, poutin