Βομβάη: Η σοκαριστική στιγμή που τεράστια πινακίδα καταρρέει και καταπλακώνει δεκάδες ανθρώπους (βίντεο)

ΜΟΥΜΠΑΗ, ΙΝΔΙΑ - 13 ΜΑΪΟΥ: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βομβάης, το NDRF, την Αστυνομία της Βομβάης και το BMC στην περιοχή μετά την πτώση διαφημιστικής πινακίδας σε βενζινάδικο μετά από θύελλα στο Ghatkopar στις 13 Μαΐου 2024 στη Βομβάη της Ινδίας.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν όταν μία τεράστια διαφημιστική πινακίδα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια καταιγίδας στη Μουμπάι

(σ.σ. γνωστή παλαιότερα ως Βομβάη) στην Ινδία.

Θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν την κατάρρευση μιας μεταλλικής πινακίδας, μήκους περίπου 30 μέτρων, πάνω σε πρατήριο καυσίμων στο προάστιο Γκατκόπαρ, στο ανατολικό τμήμα της ινδικής μεγαλούπολης που αποτελεί την πολυπληθέστερη πόλη και την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας. 

#Breaking
8 people are feared dead while 30 others were injured when a billboard came down crushing in Gahtkopar in Maharashtra, India due to a storm. #BillBoard#Ghatkoparpic.twitter.com/4Gq440RtuH

— Aasif Mujtaba (@MujtabaAasif) May 13, 2024

Σε βίντεο που μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται η μεταλλική πινακίδα να κλονίζεται από τον ισχυρό άνεμο, προτού καταρρεύσει και καταπλακώσει κτίρια, οχήματα και περαστικούς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι 20-30 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλούνται οι Times of India.

Λόγω της κακοκαιρίας ανεστάλη επίσης για περίπου μία ώρα η λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βομβάη,vomvai