O ανάγωγος της Κυριακής: Κυριάκο βγες, φύγανε!!!

Μα που πήγανε όλοι αυτοί οι πατριώτες; Η Αγιά Σοφιά τζαμί. Ο Ερντογάν να προσεύχεται μπροστά στις σκεπασμένες εικόνες της Παναγίας, ν’ απειλεί ανοιχτά τους Έλληνες ανοιχτά του Καστελόριζου και στη Βουλή και ο Μητσοτάκης να στήνει καθεστώς διχόνοιας με παραπομπές.

@
Είναι νόμος ηθικός. Οι παραπομπές θ’ αναποδογυρίσουν. Ποτέ η Ιστορία δεν κάθεται στην μία όχθη του ποταμού.

@
Όσο η Μέρκελ και η Γερμανία προεδρεύει της Ευρωπαϊκής

Ένωσης δεν θα αφήσει τον Ερντογάν να της χαλάσει το κύρος. Μετά από έξι μήνες θ’ αρχίσουν τα σοβαρά προβλήματα με τους Τούρκους. Τώρα θα νιώθουμε απλά την ανάσα τους.

@
Η Γαλλία μαζί μας, η Αμερική με Τούρκους. Είπαν τα νερά του Αιγαίου «αμφισβητούμενα», μην το ξεχνάμε αυτό, η Ρωσία με τους Τούρκους, η Γερμανία στο τέλος θα βρεθεί με τους Τούρκους. Η Ντόρα θέλει να πάμε στη Χάγη δηλαδή ουσιαστικά να παραδώσουμε το μισό Αιγαίο και οι πατριώτες ξύπνησαν μία φορά για τη βόρεια Μακεδονία.

@
Μετά ξανακοιμήθηκαν.

@
Ακόμα κι αυτός ο Βελόπουλος που έτσι για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου το παίζει υπερπατριώτης με έναν τρόπο το έχει βουλώσει κι αυτός.

@
Το 2021 θα το γιορτάσουμε με την Αγιά Σοφιά τζαμί κι αυτή είναι η πρώτη μεγάλη ήττα.
Ποιος ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν για να μας προσφέρει ως «δώρο» για το 2021.

@
Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι το πιο δύσκολο καλοκαίρι. Πιο δύσκολο κι από αυτό που ζούμε τώρα. Γιατί τότε θα έχουν φανερωθεί τα συμφέροντα, οι αιτίες και τα βουλωμένα στόματα σύσσωμου του δημοσιογραφικού κόσμου. Τουλάχιστον οι τηλεοράσεις είναι σε καθεστώς απόλυτου ελέγχου.
Στους 100 δημοσιογράφους οι 98 προσκυνούν.

@
Στην Κόρινθο καήκανε σπίτια, ζώα χιλιάδες στρέμματα δασικής και γεωργικής έκτασης, έγιναν εκκενώσεις οικισμών, η πυρκαγιά ήταν ορατή από το διάστημα, αλλά τα κανάλια οι εφημερίδες και τα περισσότερα sites αφιέρωσαν λιγοστό χρόνο για το θέμα.
Το 112 δε λειτούργησε και τον ρόλο του ανέλαβαν οι καμπάνες των εκκλησιών. Αν όμως ο δήμαρχος Κορίνθου ή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχαν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ τη φωτιά θα την είχαν μάθει και στη Νέα Ζηλανδία οι καρχαρίες. Αλλά τώρα ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός στον γαλαξία.

@
Έξαλλος ο Χαρδαλιάς βγήκε από την πόρτα του αυτοκινήτου του να ζητήσει τον λόγο σ’ αυτόν που τόλμησε και είπε τη γνώμη του.
Σκασμός Έλληνες. Βουλώστε το επιτέλους.

@
Το νόημα του Βορίδη στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, το είδατε; Στον εντεταλμένο τους; Όταν αισθάνεσαι ιδιοκτήτης του κράτους ζητάς να κάνουν μόκο όλοι οι υπόλοιποι.

@
Η Μαρίνα Πατούλη έκανε το πάρτι της στην παραλία για την ονομαστική της εορτή με τους καλεσμένους να φορούν αυστηρώς ρούχα σε αποχρώσεις του λευκού.
Φόρεσε κάτι φτερά, δεν ξέρω αν ήταν καθαρής κότας, αλλά όλο το σκηνικό ήταν το λευκό κοτέτσι.
Ευτυχισμένοι δεξιοί γιορτάζουν την άλωση του κράτους.

Χόρεψέ και το τσιφτετέλι της και τα μούτρα της κάπως καινούργια μου φάνηκαν. Σαν αδερφή της Καινούργιου έχει γίνει, Θεέ μου σχώρα με.

@
Αναγκάστηκε η Νίκη Κεραμέως ν’ απομακρύνει άμεσα τον καθηγητή του ΕΚΠΑ και υπεύθυνο για την εκπαίδευση προσφύγων, Κωνσταντίνο Καλέμη, που χαρακτήρισε ως «μαϊμού» και «αράπη του κερατά» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Έχουμε υποχρέωση ως πολίτες της χώρας να τελειώσουμε με όλους αυτούς τους αδίστακτους φασίστες που έχουνε πάρει φόρα από τους Αδώνιδες.
Τέλος η ανοχή.

@
Θα υπερασπιστούμε τη διαφορετικότητα και θα υπερασπιστούμε την ελληνική ψυχή όποιο κι αν είναι το χρώμα της.

@
46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την γιορτάζουμε με όλους τους χουντικούς αγκαλιά. Ειλικρινά είμαστε ένας βαθιά άρρωστος, αδιόρθωτος λαός.
Η Φώφιτσα ντυμένη κουμπάρα σε βάφτιση δίπλα στον καλό της.

@
Κάλεσαν κι άλλο κόσμο εκτός από πολιτικούς στο Προεδρικό Μέγαρο, όχι βέβαια ανθρώπους που στηρίζουν κι αμφισβητούν την εξουσία, όχι τέτοιους, καλέσανε αυτούς τους συνετούς και πολιτισμένους.
Τους πολιτισμένα υποκύπτοντες!

@
Ο Λιγνάδης που έχει πάρει το Εθνικό Θέατρο «ρεζερβέ» για πάρτη του, αφού ανέβασε το χειμώνα τον εαυτό του στην παράσταση που έπαιξε και σκηνοθέτησε, ανέβασε με το θέατρο του τους Πέρσες στην Επίδαυρο. Οι Πέρσες ηττήθηκαν από αλαζονεία και το μήνυμα είναι «δεν έχει καμία σημασία αν οι Έλληνες κέρδισαν, το σημαντικό είναι να μην αποκτήσουν την αλαζονεία των Περσών».

@
Το κατάλαβαν το νόημα οι αλαζόνες που νομίζουν ότι το κράτος υπάρχει για να εξυπηρετεί ανυπάρκτους ηγετίσκους, καθαρά γλειφτρονια.
Θλίψη που οι άνθρωποι του πολιτισμού σέρνονται γλείφοντας για να υπάρξουν τα καλομαθημένα της αστικής τάξης μην τους πετάξουν κάνα κόκκαλο.

@
Αυτό που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση στη Βουλή αυτές τις μέρες ήταν οι χειρονομίες και οι χυδαιότητες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου. Το ακόμα χειρότερο, όμως, ήταν όταν είπε μία μέρα μετά ότι δεν μετανιώνει. Και απαράδεκτος και αμετανόητος.

@
«Είμαι άυπνος δύο μέρες» ήταν οι πρώτες κουβέντες του Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής. Το επίσημο δελτίο αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, τον «άδειασε» αποκαλύπτοντας ότι ο Μωυσής μας έκανε τις λιγότερες προπαρασκευαστικές συναντήσεις από οποιονδήποτε άλλον. Μόνο μία, αυτή με τον Αναστασιάδη. Γιατί λοιπόν εδώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας έλεγαν ότι ο Μητσοτάκης ήταν στο επίκεντρο της λήψης των ευρωπαϊκών αποφάσεων;

@
Γιατί τα έχουν αρπάξει από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Τόσο απλά.
Μένουμε σπίτι, ακούμε εγκάθετη τηλεόραση, πληρωμένη από μας τους ίδιους.

@
Όχι αγαπητοί Έλληνες δεν πληρώνουμε μόνο την ΕΡΤ. Πληρώνουμε όλα τα ιδιωτικά κανάλια για να μας λένε τις ειδήσεις του Κυριάκου.
Τρίτη είδηση στην ΕΡΤ η παρουσία του Ερντογάν στο Καστελόριζο χάρη της οποίας ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στον Στρατό. Τρίτη είδηση.

@
Ξεφτιλισμένοι των καιρών και πάλι θα παλέψουμε για να μην πέσει μαύρο.
Απλά μη μαυρίζετε τόσο πολύ εσείς γιατί δεν θα φαίνεστε σε λίγο στο καντράν.

@
Ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής στο Μάτι αρνείται ότι είπε αυτά που ακούσαμε στις κασέτες τις υποκλαπείσες.
Δηλαδή δεν το ακούσαμε; Έλεγε αυτός λέξεις άσχετες και κάποιος πήγε και του έκανε συντακτικό καινούργιο; Σίγουρα οι κασέτες είναι πειραγμένες, όπως σίγουρο είναι ότι φαίνεται ότι θέλει να σώσει τον κώλο του. Φαίνεται ότι κάνεις ανώτερος του δεν τον διέταξε. Απλά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τρομοκρατήσει τον πραγματογνώμονα.

@
Η βασική φράση όμως είναι και δεν την ξεχνάμε ποτέ αυτή, «το παιχνίδι έτσι παίζεται». Χρόνια τώρα το κράτος, οι υπεύθυνοι, οι διορισμένοι έτσι παίζουν το παιχνίδι.

@
Μα που βρήκε κι αυτός ο άτυχος ο σερβιτόρος κι έσπασε το ποτήρι στο Προεδρικό Μέγαρο. Μπροστά στη Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη. Ωχ τον έρμο. Μόνο που το σκέφτομαι. Δεν τρόμαξε βέβαια η Γιάννα, ή κι αν τρόμαξε δε φάνηκε.
Τρομάζουν ωρέ τα μπότοξ;

@
Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού φαίνεται ότι έφτασε στην Ισπανία πολύ νωρίς. Δεν θέλω να με απελπίσω, Αλλά προβλέπω ότι αυτός ο κορονοϊός θα έχει και τρίτο και τέταρτο κύμα. Τα κύματα του Δουνάβεως προβλέπω.

@
Μέχρι τις 2 Αυγούστου θα είναι επιφυλακή ο στρατός και ο στόλος. Δεν θα συμβεί τίποτα. Όλα αυτά τα σκηνικά στήνονται ώστε στο τέλος να φανεί σαν φυσιολογική η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

@
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συνεκμετάλλευσης!!!

@
Αφού βάλαμε τη Γιάννα να ηγηθεί της Εθνικής μας Επανάστασης θα το πληρώσουμε από τον Θεό αυτό. Θα ανέθετε ποτέ ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Ρήγας Φεραίος στη Γιάννα Αγγελοπούλου να τους τιμήσει;;;

@
Ερωτώ.

@

Ο Μεγάλος Περίπατος της κακογουστιάς και της ανοησίας!!

Keywords
βγες, βγες, βουλη, μερκελ, γαλλια, ρωσία, αιγαιο, καλοκαιρι, sites, συριζα, νέα, εκπα, θεατρο, θλίψη, ΕΡΤ, ειδήσεις, κορονοϊός, στρατος, εφημεριδες, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, φωτια, τελος του κοσμου, νίκος αναστασιάδης, εσπα 2021, ρωσία, το θεμα, γερμανια, γνωμη, εθνικο θεατρο, εικονες, εκπα, ζωα, ηττα, θεμα, ισπανια, μωυσης, ρηγας, ρουχα, τηλεοραση, αγια σοφια, αγκαλια, αλωση, αμερικη, απλα, αυπνος, βελοπουλος, βορεια, γινει, δευτερο, διαστημα, ειλικρινα, ειπαν, ειπε, υπαρχει, εκπαιδευση, εξι, ερντογαν, θεε μου, καστελοριζο, κυμα, κυματα, κι αλλο, κολοκοτρωνης, λογο, μαυρο, μακεδονια, ματια, ματι, μηνες, μητσοτακης, μυαλο, νικη, νοημα, ντορα, ουσιαστικα, οχθη, παιδι, παμε, προβληματα, πορτα, ψυχη, ρολο, σερβιτορος, σιγουρα, σιγουρο, σοφια, σπιτι, σπιτια, τριτη, φτερα, φορα, χαγη, χρωμα, αρρωστος, ατυχος, εθνικο, κοτετσι, κυριακου, λεξεις, λευκο, μια φορα, μπροστα, παιχνιδι, sites, σκηνικα, τηλεορασεις, θελω να
Τυχαία Θέματα