Από το στούντιο η περιγραφή του Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την Euroleague

Από το στούντιο και από τη Βαρκελώνη με σπίκερ θα γίνει η περιγραφή του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπαρτσελόνα, σε… προέκταση των όσων έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες για το ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό για την Euroleague στις 09/11/2018 στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα,

ο Χρήστος Καούρης που θα μετέδιδε το παιχνίδι των «πράσινων» με τους «μπλαουγκράνα» εκτός έδρας το βράδυ της Παρασκευής (13/12, 22:00) για την Euroleague, θα γυρίσει τελικά στην Αθήνα και δεν θα βρεθεί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ακολούθως, η «Nova» ενημέρωσε πως η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα στη Βαρκελώνη θα γίνει τελικά από το στούντιο: «Από το στούντιο θα γίνει η μετάδοση του αποψινού αγώνα της Euroleague Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς πρώτη προτεραιότητα της Nova είναι η ασφάλεια των εργαζόμενων της. Έτσι μετά την στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από μέσα συγκεκριμένου ομίλου, η Nova αποφάσισε να μην θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου της και να πραγματοποιήσει την μετάδοση του αγώνα από το στούντιο».

Βλέπετε, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια εν εξελίξει «διαμάχη» του «τριφυλλιού» με την «NOVA», που έφερε και την αντίδραση των πρωταθλητών Ελλάδας, για τον προγραμματισμό, που ήθελε τον εν λόγω δημοσιογράφο να μεταδίδει την αναμέτρηση της Βαρκελώνης.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ζήτησε να μη γίνει η μετάδοση από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο (φέρεται να έχει καταθέσει για όσα είδε), ο οποίος εμπλέκεται σε μια δικαστική διαμάχη της «πράσινης» ΚΑΕ με τον Ολυμπιακό ως «μάρτυρας κατηγορίας», για τις καταγγελίες που είχαν γίνει από τους «ερυθρόλευκους» για το περσινό ντέρμπι της Euroleague.

Έτσι, Χρήστος Καούρης θα επιστρέψει στην Αθήνα και η μετάδοση θα γίνει από άλλον δημοσιογράφο του συνδρομητικού καναλιού.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (10/12) το CAS έπειτα από την προσφυγή του Ολυμπιακού για όσα είχαν γίνει σε εκείνη την αναμέτρηση, αποφάσισε να επανεξεταστεί η υπόθεση από τον αθλητικό δικαστή της Eurolrague, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να εκδίδει ανακοίνωση για το ζήτημα, δίνοντας τη δική της διάσταση για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την ίδια ημέρα, η «Nova» με ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως έχει «στοχοποιηθεί» ο δημοσιογράφος του καναλιού, Χρήστος Καούρης από συγκεκριμένα ΜΜΕ, προαναγγέλλοντας ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν το θέμα.

Σε συνέχεια όσων έχουν λεχθεί τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα επίπεδα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (12/12) νέα ανακοίνωση. «Καλούμε άπαντες να επιδείξουν για ακόμη μια φορά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Οι καλοί μάνατζερ κρίνονται από τα αποτελέσματα των ισολογισμών και τους μετόχους των εταιρειών όπου εργάζονται.

Οι καλοί δημοσιογράφοι -και ευτυχώς έχουμε πολλούς τέτοιους- κρίνονται από τα νούμερα των μετρήσεων των Μέσων στα οποία εργάζονται και κυρίως από την εκτίμηση των αναγνωστών.

Οι σωστοί φίλαθλοι κρίνονται από τον πολιτισμό που επιδεικνύουν στις προκλήσεις που δέχονται.

Οι συκοφάντες και οι εμπαθείς, που επιδίδονται μάταια σε έναν πόλεμο λάσπης θα αντιμετωπισθούν και πάλι από την Ελληνική Δικαιοσύνη και από κανέναν άλλον. Για αυτό καλούμε άπαντες να επιδείξουν για ακόμη μια φορά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αφήνοντας τους ελάχιστους περιθωριοποιημένους ακραίους στην κρίση των δικαστών και μόνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η «NOVA»:

«Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων, που ανήκουν στον όμιλο DPG Media και ξεκάθαρα στοχοποιούν το δημοσιογράφο των καναλιών Novasports και εργαζόμενο της εταιρείας μας, κ. Χρήστο Καούρη και, σε συνέχεια, της προηγηθείσας ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Τρίτη 10/12), σχετικά με τα γεγονότα που ακολούθησαν τον αγώνα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ΟΑΚΑ μεταξύ των δύο Ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στην EuroLeague, η Nova, προς αποκατάσταση της αλήθειας, τονίζει τα εξής:

Ο δημοσιογράφος της Nova κ. Χρήστος Καούρης, όπως γνώριζε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κλήθηκε το Φεβρουάριο του 2019 να καταθέσει ενόρκως ενώπιον της ελληνικής τακτικής δικαιοσύνης, στο πλαίσιο διεξαγόμενης ποινικής διαδικασίας. Ως οφείλει εκ του νόμου ο κάθε έντιμος Έλληνας πολίτης σε αντίστοιχες διαδικασίες, έτσι και ο κ. Καούρης παρουσιάστηκε ενώπιον των αρμοδίων αρχών και ανέφερε αποκλειστικά και μόνο τα γεγονότα που ο ίδιος γνώριζε, όπως τα γνωρίζουν, άλλωστε και όλες οι εμπλεκόμενες στην εν λόγω διαμάχη πλευρές.O δημοσιογράφος της Nova κ. Χρήστος Καούρης δεν προέβη σε καμία νέα κατάθεση σε κανένα δικαστήριο, όπως ανακριβώς αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, συμπεριλαμβανομένου του CAS, ούτε φυσικά αποτέλεσε «μάρτυρα κατηγορίας» εναντίον οποιουδήποτε αναφορικά με την εκκρεμή από το 2018 διαμάχη ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Τα παραπάνω τονίζονται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, προκειμένου να σταματήσει η κατευθυνόμενη, τελείως αβάσιμη παραφιλολογία για τα γεγονότα και το βασικότερο για να προστατεύσουμε το συνάδελφο μας που στοχοποιείται από ΜΜΕ συγκεκριμένης ιδιοκτησίας.

Πάγια και διαχρονική θέση της Nova είναι ο σεβασμός του νόμου, η μη εμπλοκή της σε διαμάχες τρίτων και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των ομάδων.

Η Nova προκειμένου να προασπίσει πρώτα απ’ όλα την ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους και στη συνέχεια τη φήμη και το κύρος της εταιρείας, από αυτές τις αδικαιολόγητες επιθέσεις ΜΜΕ συγκεκριμένης ιδιοκτησίας, θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ενημερώνοντας, μάλιστα, τις αρμόδιες αρχές τις οποίες καλεί να εξετάσουν τα γεγονότα και να πράξουν άμεσα τα δέοντα».

(πληροφορίες από sdna.gr, eurohoops.net)

Πηγή: Από το στούντιο η περιγραφή του Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την Euroleague - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα