Φοράει… ερυθρόλευκα ο Γκιστ, «τέλος» ο Μπόγρης από τον Ολυμπιακό, πάει για… NBA ο Θανάσης

Ο Τζέιμς Γκιστ έπειτα από 6,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα παραμείνει στην Euroleague, αφού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που φοράει «ερυθρόλευκα». Βλέπετε, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, στο ΝΒΑ και θα γίνει συμπαίκτης με

τον αδερφό του Γιάννη, στους Μπακς. O Γιώργος Μπόγρης ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ενώ ο Μάρκους Ντέμνον θα παραμείνει, τελικά, «Κινέζος».

Ο Τζέιμς Γκιστ στα 33 του, μετά το… τέλος εποχής στους «πράσινους», στους οποίους πέρασε μια γεμάτη μπασκετική ζωή με τίτλους, γυρίζει σελίδα, αφού οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερυθρός Αστέρας του έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο, την οποία ο αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αποδέχθηκε, ώστε να υπογράψει στους πρωταθλητές της ABA Liga και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς για τα επόμενα δύο χρόνια με ένα εκατ. ευρώ συνολικά.

Σχετικό θέμα για τον Τζέιμ Γκιστ είχε το «eurohoops.net», ενώ την είδηση ανέφερε στο Twitter και ο διευθυντής του site, Νίκος Βαρλάς:

Crvena Zvezda has made a 2-years offer to James Gist, two sides are in advanced talks and the ABA League Champions have strong possibilities to sign him #EuroLeague

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) 4 Ιουλίου 2019

Done deal: From Green to Red. James Gist is signing with Zvezda Crvena for two seasons, deal is for 1M$ in total #EuroLeague

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) 4 Ιουλίου 2019

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών σε ΗΠΑ κι Ευρώπη, αναμένεται να αγωνιστεί με τους Μπακς, οι οποίοι του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο διεθνής έλληνας φόργουορντ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, στην ομάδα όπου ηγείται ο αδερφός του, Γιάννης. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο είχε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του το προηγούμενο διάστημα, δίχως να υπάρξει συμφωνία. Γράφτηκε για ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ενώ πριν είχε γίνει γνωστό ότι θα συμμετάσχει σε Summer League με την ομάδα του Μιλγουόκι.

Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος συμφώνησε με την κινεζική Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς για έναν χρόνο. Η υπόθεση του αμερικανού γκαρντ έγινε… σίριαλ, αφού δεν είχε ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει στην Κίνα ή θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό εξαιτίας μπερδέματος με το συμβόλαιό του. Εν τέλει, ο μάνατζερ του Ντένμον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε ότι ο παίκτης επέκτεινε το συμβόλαιό του με την κινεζική ομάδα και θα αγωνίζεται εκεί και τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Μάνος Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει: «Ο Ντένμον ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά εμείς δεν κρατάμε στο ρόστερ μας όποιος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».

«Ο Μάρκους Ντένμον ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιό του με την κινεζική Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς», έγραψε σχετικά ο Ραζνάτοβιτς στο Twitter.

Marcus Denmon, extended his contract with team from China,
Zhejiang Golden Bulls for one more season! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 4 Ιουλίου 2019

Η θητεία του Γιώργου Μπόγρη στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 30χρονο. Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν το δικαίωμα opt out από το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ, ο οποίος δε βρισκόταν στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπόγρη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Φοράει…, Γκιστ, Μπόγρης, Ολυμπιακό, … NBA, Θανάσης,foraei…, gkist, bogris, olybiako, … NBA, thanasis