Μεγάλη ανησυχία του Αλέξη Τσίπρα κρύβει η ενεργοποίηση Γεροβασίλη και Φλαμπουράρη

Μεγάλη είναι η ανησυχία από τον Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Ενδείξεις «μεγάλης ανησυχίας» του Αλέξη Τσίπρα για όλο το σκηνικό έντασης που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται μέσω πρωτοβουλιών που λαμβάνονται τις τελευταίες ώρες από κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία ουδέποτε έχουν αμφισβητηθεί ως πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του

πρώην πρωθυπουργού, δηλαδή την Όλγα Γεροβασίλη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Αυτό που μπορεί να συμπεράνει κανείς και δεν διαψεύδεται έως τώρα, είναι η μεγάλη ανησυχία του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις.

Η παλιά προεδρική φρουρά προειδοποιεί ότι δεν θα ψηφίσει την πρόταση δημοψηφίσματος

Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, φέρονται να βρίσκονται από την ώρα που άκουσαν το διάγγελμα του νέου προέδρου σε διαρκή επικοινωνία και με άλλα στελέχη της παλιάς προεδρικής φρουράς, όπως τους Γιάννη Ραγκούση, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κώστα Ζαχαριάδη και Νίκο Παππά. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΟΛΓΑ_ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα