Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατροί επαναφέρουν το σύνδρομο Μινχάουζεν - «Το δικαστήριο δεν είναι εκπομπή lifestyle», λέει ο Κούγιας

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν από τη βιβλιογραφία και τις αντιστοιχίσεις με sms που είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Γιατροί θεωρούν πως υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ του συνδρόμου Μινχάουζεν και της συμπεριφοράς της 35χρονης μητέρας

Επανέρχεται στην επιφάνεια η εκδοχή του συνδρόμου Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου για την περίπτωση της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα.

Τα κομμάτια της βιβλιογραφίας που μεταφέρουν γιατροί

και φέρεται να έχουν μπει ξανά υπό εξέταση, σύμφωνα με το Mega, είναι τα εξής:

Ένας γονέας που φαίνεται ασυνήθιστα ήρεμος μπροστά σε σοβαρές δυσκολίες στην ιατρική πορεία του παιδιού του ενώ υποστηρίζει και ενθαρρύνει τον γιατρό ή κάποιος που είναι θυμωμένος απαξιώνει το προσωπικό και απαιτεί περαιτέρω παρέμβαση, περισσότερες διαδικασίες, δεύτερες γνωματεύσεις και μεταφορά σε πιο εξελιγμένες εγκαταστάσεις.

Μία ύποπτη συναισθηματικά απόμακρη σχέση μεταξύ γονέων. Ένα παιδί που επιδεινώνεται ανεξήγητα οπότε προγραμματίζεται εξιτήριο.

Τα sms της Πισπιρίγκου στους γιατρούς: 24/09/2021

Καλημέρα σας. Πολλά μπράβο για ακόμη μια φορά αν και με βλάβες καταφέρατε το παιδάκι να είναι πλάι στους γονείς του. Συγχαρητήρια, έχετε άγια χέρια. Καλή σας ξεκούραση, φιλιά από τη Τζωρτζίνα.

01/02/2022

Καλησπέρα σας, απροσδιόριστα αίτια. Αναμονή τοξικολογικών και ιστολογικών. Η αιτία θανάτου. Κατεβαίνει η μικρή μας και αύριο θα γίνει η τελετή στον Άγιο Ελευθέριο στις τρεις και μισή

07/02/2022

Καλημέρα, ενημερώστε με όταν μάθετε για την καρδιά της Τζωρτζίνας.

09/06/2021

Γιατρέ, είμαι έξω στην είσοδο να πάω μέχρι την κ. Τζιόλα να ρωτήσω μήπως έχουμε κάποιο νέο ή έχετε κάποια ενημέρωση εσείς;

Κούγιας: «Διαβάζουν πολλοί τα παραμύθια του Μινχάουζεν»

Ο συνήγορος υπεράσπισης την κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε σκωπτικά ότι «Διαβάζουν πολλοί τα παραμύθια του Μινχάουζεν. Το δικαστήριο δεν είναι εκπομπή lifestyle».

Για τις εικασίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από το σύνδρομο, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: «Όλο το σκεπτικό του βουλεύματος και της παραπομπής της είναι ότι επέλεγε τα νοσοκομεία γιατί είναι προστατευτικό περιβάλλον όπου εκεί θα μπορούσε να αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της χωρίς να γίνει αντιληπτή».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΣΥΝΔΡΟΜΟ_ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ_ΔΙΑ_ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ #ΓΙΑΤΡΟΙ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα