Foodlink: Ολοκληρώθηκε η δωρεάν διάθεση 285.751 ιδίων μετοχών

Ολοκληρώθηκε, στις 17 Μαΐου 2024, η δωρεάν διάθεση 285.751 ιδίων μετοχών σε εργαζομένους και συνεργάτες της Foodlink, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, με κριτήριο την ατομική εργασιακή τους απόδοση και προσφορά στην εταιρεία και στον όμιλο FDL.

Το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης μετοχών υλοποιήθηκε κατόπιν της σχετικής απόφασης της Τακτικής

Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 10ης Σεπτεμβρίου 2023 και της αντίστοιχης εξουσιοδότησης που είχε δοθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι, οι κύριοι μέτοχοι της εταιρείας δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Η συνολική αξία των μετοχών που διατέθηκαν ανέρχεται σε 138.303,48 ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος € 0,4840 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Η Foodlink εφαρμόζει για περισσότερο από 10 έτη το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης μετοχών, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επιβραβεύσει τους εργαζόμενους και συνεργάτες που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου.

Όπως σημειώνεται, «το 2023 αποτέλεσε ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τον όμιλο FDL. Επενδύοντας την τελευταία δεκαετία σε μία πορεία συνεχούς ανάπτυξης, πραγματοποιώντας σημαντικές μακροχρόνιες συνεργασίες με πολυεθνικές, ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις και έχοντας υλοποιήσει εξαγορές επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, το 2023 ο όμιλος σημείωσε Κύκλο Εργασιών ύψους 83,06 εκ. ευρώ με την κερδοφορία σε επίπεδο EBITDA να διαμορφώνεται στα €8,86 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας αξιοσημείωτη αύξηση 25,6% έναντι του προηγούμενου έτους».

Το άρθρο Foodlink: Ολοκληρώθηκε η δωρεάν διάθεση 285.751 ιδίων μετοχών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
foodlink-oloklirothike-i-dorean-diathesi-285751-idion-metochon.htm
Τυχαία Θέματα