Αλλαγή στο “ πηδάλιο ” του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ναυτιλίας (WSC), αναλαμβάνει ο Joe Kramek

Στον Joe Kramek το “πηδάλιο” του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ναυτιλίας (WSC), ο οποίος διαδέχεται τον John Butler μετά την απόφασή του για συνταξιοδότηση στα τέλη του προσεχούς Ιουλίου.

Πριν αναλάβει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον WSC, ο Kramek θήτευσε ως διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων του Συμβουλίου. Στο νέο του ρόλο στον WSC, ο Kramek θα αναλάβει να οδηγήσει τον οργανισμό στην επόμενη φάση ανάπτυξής του, «εργαζόμενος για τη συνεχή πρόοδο

ενός κοινωνικά υπεύθυνου, περιβαλλοντικά βιώσιμου, ασφαλούς και ασφαλούς παγκόσμιου θαλάσσιου εμπορίου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω το ρόλο του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ναυτιλίας, βασιζόμενος στα θεμέλια που έθεσε ο John Butler. Μαζί με την αφοσιωμένη ομάδα στο WSC, ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τις εξελισσόμενες ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και να συνεχίσω οδηγώντας θετικές αλλαγές», δήλωσε ο Kramek.

Να σημειωθεί ότι, ο Butler υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του WSC από το 2015, ενώ αρχικά έγινε γενικός σύμβουλος του οργανισμού το 2010.

Το άρθρο Αλλαγή στο “ πηδάλιο ” του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ναυτιλίας (WSC), αναλαμβάνει ο Joe Kramek εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
allagi-sto--pidalio--tou-pagkosmiou-symvouliou-naftilias-wsc-analamvanei-o-joe-kramek.htm
Τυχαία Θέματα
Αλλαγή, Παγκόσμιου Συμβουλίου Ναυτιλίας WSC, Joe Kramek,allagi, pagkosmiou symvouliou naftilias WSC, Joe Kramek