«Υπεύθυνο λογιστηρίου» αναζητά η ΟΦΑΕ. Που γίνονται οι αιτήσεις

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της ένα ικανό στέλεχος για τη θέση του «Υπεύθυνου Λογιστηρίου».

Ο κάτοχος της θέσης θα αναλάβει διευρυμένες λογιστικές και οικονομικές αρμοδιότητες και πιο συγκεκριμένα:

Λογιστικές: 

Πλήρης κάλυψη των Λογιστικών, Εργατικών και Φορολογικών θεμάτων της Oμοσπονδίας (υπογραφή ισολογισμού, αποστολή φορολογικών υποχρεώσεων της Oμοσπονδίας στο GSIS, διεκπεραίωση
φορολογικών/ασφαλιστικών αναγκών της Oμοσπονδίας σε Δημόσιες Υπηρεσίες,Επικοινωνία με τράπεζες και συμφωνίες λογαριασμώνΣυμβόλαια / Συμβάσεις εταιρείας και ιδιωτικάΠροετοιμασία οικονομικών αποτελεσμάτων για παρουσίαση σε γενικές συνελεύσεις.

Οικονομικές:

Μελέτες και αναλύσεις Ετήσιου ΙσολογισμούΜηνιαίο Cash-flow οργανισμούΑνάλυση και παρακολούθηση δαπανών OμοσπονδίαςΠαρακολούθηση υπολοίπωνΠαρακολούθηση κοστολογίωνΣυμφωνίες με προμηθευτέςΟικονομικές μελέτες, γνώση σύνταξης και διαχείρισης φακέλων επιδοτήσεων ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Λόγω της σπουδαιότητας του ρόλου που θα αναλάβει, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι άτομο έμπιστο και υπεύθυνο και να διακρίνεται από άρτια εμπειρία και εμπορική αντίληψη, να είναι σε θέση να λειτουργεί συμβουλευτικά στη διοίκηση και να έχει ικανότητες ηγεσίας και διοίκησης οργανωτικών αλλαγών.

Επιπλέον, θα πρέπει να έχει:

3-5 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέσηΑκαδημαϊκό τίτλο σπουδών στον τομέα της λογιστικής / οικονομικώνΠολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.Άριστη γνώση προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Access).Γνώση χειρισμού λογισμικού Galaxy by SingularΆδεια Α’ τάξης θα θεωρηθεί επιπροσθετο προσόν.

Αν έχετε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, με συνοδευτική επιστολή και την ένδειξη του κωδικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , ώστε να γίνει άμεση επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων.

Το άρθρο «Υπεύθυνο λογιστηρίου» αναζητά η ΟΦΑΕ. Που γίνονται οι αιτήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ypefthyno-logistiriou-anazita-i-ofae-pou-ginontai-oi-aitiseis.htm
Τυχαία Θέματα