Η τάση στα παντελόνια που θα αντικαταστήσει τα τζιν αυτή τη σεζόν

Με το styling της δεκαετίας του ’70 να επιστρέφει στις γκαρνταρόμπες μας, το κοτλέ παντελόνι επανέρχεται ως βασικό κομμάτι αυτού του φθινοπώρου.

Ο Louis Vuitton ήταν ένας από τους μεγάλους οίκους που το έδειξε στην πασαρέλα σε συνδυασμό με ανδρικό πουκάμισο, γραβάτα και oversize δερμάτινο μπουφάν σε μαύρο χρώμα. Η Coach ποντάρει σε ενα πιο νεανικό στυλ και προτείνει στη γενιά Z να ντυθεί

με πιο χαμηλόμεσο παντελόνι και να το συνδυάσει με σουτιέν και XXL aviator jacket ενώ τις ίδιες συντεταγμένες μπορούμε να βρούμε στην Dsquared2, με πιο φαρδύ μπεζ κοτλέ παντελόνι και επάλληλα ενδύματα σε 70s στυλ.

Αντλώντας έμπνευση από διαχρονικές μούσες όπως η Jane Birkin, μαζί με σύγχρονα icons του στυλ, όπως η Bella Hadid και η Kendall Jenner το κοτλέ είναι τόσο απλό να φορεθεί όσο το αγαπημένο μας τζιν: είναι διαχρονικό, λιτό και αβίαστα κομψό.

Photo by Raymond Hall/GC Images

Αν και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες σιλουέτες παντελονιού, η επιλογή που επικρατεί φέτος είναι η loose και σε αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, με τους σχεδιαστές να ποντάρουν σε χαλαρές εκδόσεις που προσαρμόζονται εξίσου τόσο σε μια κλασική εμφάνιση γραφείου όσο και σε μια με πιο boho-chic αέρα.

Getty Images

Στο street style βρίσκουμε το ίδιο μοτίβο: φαρδύ κοτλέ παντελόνι, σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με ένα λευκό Τ-T-shirt κι ένα μπλε παλτό, ή με ένα ζεστό πουλόβερ σε φθινοπωρινή απόχρωση.

marieclaire.gr

The post Η τάση στα παντελόνια που θα αντικαταστήσει τα τζιν αυτή τη σεζόν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα