Σε διαπραγματεύσεις για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο δήμος Χανίων – Τι λέει η αρμόδια αντιδήμαρχος

Κοντά σε λύση για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του, φέρεται να βρίσκεται ο δήμος Χανίων, σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθεί η αρμόδια αντιδήμαρχος, Ελένη Ζερβουδάκη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89.6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη. Η κοινωνική δομή είναι αναγκασμένη να φύγει από τον χώρο που στεγάζεται, στην οδό Περίδου, καθώς η Μονή Γουβερνέτου δεν παρατείνει τη μίσθωση (ΕΔΩ), ενώ ο διαγωνισμός για την εύρεση χώρου είχε βγει άγονος. Ωστόσο, η κα Ζερβουδάκη

δήλωσε πως έχει εντοπιστεί χώρος για τη στέγασή του:

«Είχε γίνει διαγωνισμός, αλλά βγήκε άγονος. Τώρα στη διαδικασία να κάνουμε το επόμενο βήμα και είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε τη μεταφορά του κοινωνικού παντοπωλείου. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και περιμένουμε απλά να κλείσει αυτό το κομμάτι. Υπάρχει κτίριο που έχει εντοπιστεί απλά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα. Για το ποια διαδικασία θα ακολουθήσουμε πλέον πρέπει να το δούμε, αν θα χρειαστεί διαγωνισμός ξανά».

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο δήμος Χανίων είναι σε διαπραγματεύσεις για την ενοικίαση χώρου, αλλά αυτές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Όμως, στις 31 Δεκεμβρίου τελειώνει η μίσθωση στην οδό Περίδου και η αντιδήμαρχος ρωτήθηκε ευθέως αν την επόμενη ημέρα το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα έχει πού να στεγαστεί:

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει στις 31 Δεκεμβρίου. Εμείς θέλουμε να το τελειώσουμε μέχρι αυτή την ημέρα. Τώρα, αν θα είναι μια βδομάδα περισσότερο, δεν το ξέρω, αλλά δεν θα έχουμε μεγάλη καθυστέρηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τους ανθρώπους ξεκρέμαστους, χωρίς τρόφιμα, για καιρό. Και θα είναι στο κέντρο των Χανίων σε κάθε περίπτωση«.

zarpanews.gr

The post Σε διαπραγματεύσεις για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο δήμος Χανίων – Τι λέει η αρμόδια αντιδήμαρχος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα