Το κρυφό σύμβολο του Batman στο Google – Πώς θα το δείτε

Μια έκπληξη για τους μεγάλους φαν του Batman επιφυλάσσει η Google, έχοντας κρύψει το περίφημο σύμβολο του «Σκοτεινού Ιππότη», μαζί με ένα χαριτωμένο animation, στη μηχανή αναζήτησης.

Το κρυφό αυτό σύμβολο έχει σχεδιαστεί και τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα της Google, ενόψει της πρεμιέρας της πιο πρόσφατης ταινίας «The Batman» με πρωταγωνιστή

τον Ρόμπερ Πάτινσον, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη, 3 Μαρτίου.

Πώς θα δείτε το κρυφό σύμβολο του Batman στο Google

Για να δείτε τη γνωστή νυχτερίδα στο Google, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Ανοίξτε την ιστοσελίδα από τον υπολογιστή σας (το κόλπο δουλεύει μόνο σε υπολογιστή και όχι σε κινητό).Πληκτρολογήστε: Bruce Wayne, Gotham City ή Bat-Signal.Πατήστε πάνω στο σύμβολο της νυχτερίδας που εμφανίζεται δίπλα από τις φωτογραφίες του Batman, οι οποίες βρίσκονται στο πλαίσιο στα δεξιά της οθόνης σας.

Το σύμβολο του Batman είναι κυκλωμένο παρακάτω:

Ακούστε δωρεάν το soundtrack της νέας ταινίας «Batman»

Ένα ακόμα «δώρο» για τους θαυμαστές του ήρωα-νυχτερίδα είναι και η δυνατότητα να ακούσουν ολόκληρο το soundtrack της καινούριας ταινίας εντελώς δωρεάν.

Ο διάσημος συνθέτης Michael Giacchino έχει δημοσιεύσει όλα τα κομμάτια της ταινίας, μέσα από το κανάλι της Water Tower Music στο YouTube.

Απολαύστε το άλμπουμ:



Η νέα ταινία αναμένεται να ακολουθήσει τον Bruce Wayne στη δεύτερη χρονιά του ως Batman, όταν έντρομος θα ανακαλύψει τις ρίζες της διαφθοράς στο Gotham City, ενώ θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατά συρροή δολοφόνο Riddler.

Το φιλμ φαίνεται πως θα είναι ακόμα πιο ωμή και βίαιη από τις προηγούμενες, καθώς ήδη από το τρέιλερ γίνεται έκδηλος ένας ρεαλισμός που έλειπε από τις προηγούμενες ταινίες, εμφανώς πιο επηρεασμένες από τα γνωστά κόμιξ.

Δείτε το τρέιλερ του νέου «Batman»:



ieidiseis.gr

The post Το κρυφό σύμβολο του Batman στο Google – Πώς θα το δείτε appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα