Τα ζώδια της Δευτέρας 29ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, παρασκηνιακά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Σταθείτε αντάξιοι στις περιστάσεις που θα εμφανιστούν, χωρίς να παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις. Ο τρόπος που θα αντιδράσετε, θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

Παρθένοι, η κατάχρηση της ευαισθησίας σας, από τρίτα άτομα και ευθύνες μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Το αποτέλεσμα αυτό, δίνει μία φόρτιση στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ζυγοί, τα επαγγελματικά σας σχέδια αρχίζουν να παίρνουν μορφή, αντλώντας την δύναμη από την αυτοπεποίθηση που νιώθετε, βάζοντας

με αποφασιστικό τρόπο τις σκέψεις σας σε δράση. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα σας ανταμείψουν.

ΚΡΙΟΣ

Η ευτυχία που νιώθετε όταν βρίσκεστε με κόσμο, φανερώνετε από την πρόθεση να τους κάνετε να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα. Οι διαφορές που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν, μπορούν να εξομαλυνθούν, εφόσον υπάρχει αλληλοκατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οργάνωση και η θέληση να βρεθείτε κοντά στους αγαπημένους σας, είναι αυτά που θα σας φέρουν σε ισορροπία. Μπορείτε να κανονίσετε ένα δείπνο ή να κάνετε πράγματα που έχουν κοινό ενδιαφέρον, χωρίς να επιμείνετε σε τρόπους που ικανοποιούν μόνο την δική σας πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση να βρεθείτε σε κοινωνικές οργανώσεις, με σκοπό να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε, είναι πολύ έντονη σήμερα. Μπορείτε αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε με τα άτομα που έχετε διενέξεις, τις διαφορές που έχουν σχηματιστεί εδώ και καιρό. Όμως καλό θα ήταν να χαλαρώσετε απλά, χωρίς να πιέσετε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως στην επιφάνεια της ημέρας, θα βγουν πρόσωπα και καταστάσεις που είχαν ένα αρνητικό παρελθόν. Η υπομονή να ακούσετε τι συμβαίνει και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, θα είναι το όπλο σας για να μην βγείτε από τα επιτρεπτά όρια σε συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα θελήσετε να δείξετε τον έρωτα σας και τα καθαρά συναισθήματα που νιώθετε απέναντι στον σύντροφό σας. Μην απομακρύνεστε από τις σκέψεις, που δείχνουν την ευαίσθητη εικόνα σας και παρασυρθείτε από τις ανασφάλειες που σας επηρεάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, σας φορτίζουν τις σκέψεις και δεν σας αφήνουν ελεύθερα να πράξετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μην αφήνετε το περιθώριο, να σας αποπροσανατολίζουν τρίτα πρόσωπα. Η αισιοδοξία, είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο θεμιτό σας αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να διώξετε το άγχος που σας έχει επηρεάσει και εμποδίζει την κάθε σας ενέργεια. Η διάθεση να φλερτάρετε και να νιώσετε ελεύθεροι, είναι κάτι που σας δίνει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Σκεφτείτε απλά, ότι αξίζετε πολύ περισσότερα πράγματα και ότι είστε έτοιμοι να τα κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, έχει αλλάξει την εικόνα σας προς τους άλλους γύρω σας και δείχνετε ευέξαπτοι σε κάθε συζήτηση, που εξελίσσεται. Η απομάκρυνση από κάθε αναλυτική συζήτηση, θα βοηθήσει ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές μέσα στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νοσταλγία που εμφανίζεται για άτομα του παρελθόντος, σας κάνει πιο ευαίσθητους και παρορμητικούς. Η κινητικότητα που εμφανίζεται γύρω σας, δεν είναι η κατάλληλη για να σας ωθήσει σε αποφάσεις, που θα στηρίξουν την μελλοντική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θαλπωρή που αισθάνεστε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διορθώνει την ψυχική σας υγεία και βοηθάει την διάθεσή σας. Η αποδοχή που θα λάβετε, είναι αυτό που θα σας κάνει να σταθείτε με κύρος και τόλμη, στα επόμενα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αρνητική διάθεση, μπορεί να δημιουργήσει ένα δυσάρεστο κλίμα με τον σύντροφό σας και να φέρει αναταράξεις μέσα στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να δείχνετε εκνευρισμό, σε θέματα που δεν συμφωνείτε με τον σύντροφό σας, αλλά η διάθεση να τον ακούσετε, είναι το κλειδί για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποθέσεις που υπήρξαν πίσω από την πλάτη σας στο παρελθόν, θα έρθουν σήμερα στο φως και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σθένος και τόλμη. Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα που έχουν αρνητικό χαρακτήρα, να σας αποπροσανατολίσουν από τις απαραίτητες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα