Διατροφή: Ποια ψάρια και θαλασσινά είναι καλύτερα για την υγεία μας

Ο γαύρος, η ρέγγα, το σκουμπρί και οι σαρδέλες είναι εξαιρετικές πηγές πρωτεϊνών, μικροθρεπτικών συστατικών Πολλοί καταναλωτές που προσέχουν την υγεία τους έχουν ήδη περιορίσει τα χάμπουργκερ, τις μπριζόλες και τα αλλαντικά, συχνά υποκαθιστώντας τα με πουλερικά ή ψάρια και θαλασσινά. Αυτές οι πηγές πρωτεΐνης είναι καλύτερες από το βόειο κρέας και όχι μόνο επειδή συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο…

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα