Καούρες: Ποιες τροφές τις επιδεινώνουν και ποιες ανακουφίζουν – Μία διαιτολόγος συμβουλεύει

Με τις κατάλληλες διατροφικές προσαρμογές, μπορούμε να διαχειριστούμε το αίσθημα της καούρας. Παραθέτουμε ποια τρόφιμα πρέπει να προτιμούμε και ποια να αποφεύγουμε. Ο οπισθοστερνικός καύσος (μια κατάσταση γνωστή και ως «καούρα») εμφανίζεται ως ένα ενοχλητικό αίσθημα καψίματος στο στήθος που συχνά συνοδεύεται από ξινή γεύση. Το αίσθημα αυτό οφείλεται στην παλινδρόμηση του όξινου περιεχομένου από…

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα