Το αντιφλεγμονώδες ελληνικό βότανο που καταπολεμά διαβήτη και κατάθλιψη

Ένα αρωματικό φυτό που είναι πανταχού παρόν σε μαγειρική και αναπόσπαστο συστατικό της ελληνικής κουζίνας παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για την υγεία . «Ντύνει» με το χαρακτηριστικό της άρωμα σχεδόν όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Ως αφέψημα, βοηθά στη διαχείριση του βήχα ή της διάρροιας. Ο λόγος για τη ρίγανη, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική αλλά και στη θεραπεία…

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα