To WhatsApp φέρνει τις αντιδράσεις σε μηνύματα με emojis στην πλατφόρμα του

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, το WhatsApp έκανε γνωστό ότι πρόκειται να προσθέσει αντιδράσεις σε μηνύματα στην πλατφόρμα του μέσω emojis.

Αυτή η προσθήκη επιτρέπει στους χρήστες να εκφράζουν τα συναισθήματα τους στο διάβασμα ενός μεμονωμένου μηνύματος, χωρίς να χρειάζεται να αποστείλουν κάποιο ξεχωριστό emoji με τη μορφή μηνύματος.

Αν και η υπηρεσία της Meta ανακοίνωσε τις αντιδράσεις (reactions) μαζί με το νέο χαρακτηριστικό «κοινότητες» (communities), εντούτοις ο εκπρόσωπος της Meta, Joshua Breckman δήλωσε στην

ιστοσελίδα The Verge ότι οι «αντιδράσεις» θα είναι διαθέσιμες για όλες τις συζητήσεις-συνομιλίες όταν λανσαριστούν «σύντομα». Το χαρακτηριστικό αρχικά θα περιορίζεται σε έξι emojis (τα οποία ωστόσο απεικονίζουν τις βασικότερες αντιδράσεις) ωστόσο όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του WhatsApp, Will Cathcart, μελλοντικά θα υποστηρίζονται όλα τα emojis και χρωματική τόνοι δέρματος.

Η εταιρεία επίσης έκανε γνωστό ότι θα επιτρέπεται ο διαμοιρασμός μεγαλύτερων αρχείων, με μέγιστο μέγεθος τα 2GB όταν το όριο προηγουμένως ήταν μόλις 100MB. Επίσης, οι ταυτόχρονοι χρήστες για βιντεοκλήσεις αυξήθηκαν από τους 8 στους 32, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στην εποχή της πανδημίας που έχει επιβάλλει την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση σε πολλές επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα