Στις 9 Ιουνίου το Xbox Showcase, με το Call of Duty Direct να ακολουθεί

Και επίσημα, η Microsoft διοργανώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή παρουσίαση του Xbox στις 9 Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες πληροφορίες.

Το showcase θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, ενώ μετά το τέλος της κύριας εκπομπής, θα υπάρξει μια δεύτερη με την ονομασία Call of Duty Direct. Αναμενόμενα αυτή θα αφορά “την επόμενη

δόση ενός αγαπημένου franchise”, χωρίς να υπάρχουν για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσίαση του Xbox που θα περιλαμβάνει παιχνίδια από την Activision Blizzard, την Bethesda και τα Xbox Game Studios της Microsoft. Όπως όλα δείχνουν,  η Microsoft σχεδιάζει μεταξύ άλλων να ανακοινώσει και ένα νέο παιχνίδι Gears of War κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ημερομηνίες κυκλοφορίας επερχόμενων παιχνιδιών του Xbox, όπως το Microsoft Flight Simulator 2024, το Avowed και το Indiana Jones and the Great Circle.

Πιθανότατα θα μάθουμε μια ημερομηνία και για το πότε θα κυκλοφορήσει η μεγάλη επέκταση Shattered Space στο Starfield. Ο Todd Howard αποκάλυψε πρόσφατα ότι αναμένεται το φθινόπωρο και απ' ό,τι φαίνεται η Bethesda στοχεύει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Επιπλέον η Activision στοχεύει να κυκλοφορήσει το επόμενο Call of Duty στα τέλη Οκτωβρίου, με το Avowed και το Microsoft Flight Simulator 2024 να ακολουθούν πιθανότατα τον Νοέμβριο και το Indiana Jones τον Δεκέμβριο.

Η Microsoft υποτίθεται ότι θα έχει πολλά παιχνίδια να παρουσιάσει φέτος, περισσότερα από την παρουσίαση του 2023. Τέλος, θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε νέα και για μερικές από τις κυκλοφορίες του 2025, πιθανότατα με ημερομηνίες κυκλοφορίας για συγκεκριμένα αναμενόμενα παιχνίδια του Xbox.

Η μετάδοση και των δύο παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα επίσημα κανάλια του Xbox στα παρακάτω links

YouTube.com/XboxTwitch.tv/XboxTwitch.tv/XboxASLFacebook.com/Xbox

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα